صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۰۷۴۸۹
تاریخ انتشار : ۰۶ مهر ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۹

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس همدان گفت: دفاع متغیر و در بازه زمانی خاصی شکل می‌گیرد اما جهاد همیشه پیش روی ماست. ما با جهاد متولد شده و زندگی کرده‌ایم، چراکه مدام در بین خوب و بد در حال انتخاب هستیم و خداوند صحنه جهاد را به ما واگذار کرده است.

به گزارش ایکنا از همدان، سردار مهدی ظفری، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس همدان، امروز ۶ مهرماه در ششمین آئین تجلیل از پيشکسوتان و فعالان عرصه جهاد و مقاومت استان همدان، اظهار کرد: امروز از آیینی تکریم می‌کنیم که صاحبان آن از شورزار شلمچه، مشهدگاه درست کردند، کسانی که دنبال شأن، مقام و پست نبودند.

وی افزود: فرماندهانی که به دنبال عرشی کردن سربازان خود بودند، تا به اسوه‌های آسمانی تبدیل شوند، امروز جمع شدیم تا یادآوری کنیم این روحیه را باید در بین خود تقویت کنیم تا جز به جهاد و فدا شدن فکر نکنیم.

ظفری با بیان اینکه امروز جمع شدیم که یاد و خاطره شهدایی همچون شهید باب‌الله کریمی را زنده نگه داریم، بیان کرد: این شهید ۱۲ ساله در وصیت نامه خود می‌نویسد، تمام طلب‌کاری‌هایم را بخشیدم از مال دنیا چیزهایی دارم که آنها را هم به جهاد بدهید با الگوگیری از چنین شهدایی در این آیین تظاهر و خودنمایی نباید وجود داشته باشد.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس همدان تصریح کرد: در صورت شکل‌گیری چنین آیین‌هایی و ترویج فرهنگ آن، برای تحقق جامعه توحیدی گام برداشته‌ایم.

وی با تأکيد بر اینکه نگرش این آیین در کل دنیا در حال فراگیر شدن است، ابراز کرد: امروز فراگیر شدن این آیین را در بین دانشجويان اروپایی و آمریکایی و اعتراضات آنها در مقابل سیاست‌های ظالمانه حاکمان خود می‌بینیم. در هیچ کشوری در دنیا از آیین دفاع، کرامت و از خودگذشتگی مخالفتی نمی‌بینیم.

ظفری گفت: از ویژگی‌های رزمندگان و شهدا قناعت، دوری از اسراف، از خودگذشتگی و تبعیت از امام و... بود که همه این ویژگی‌ها جوامع را به سوی تعالب و ارتقا می‌برد. اگر این آیین در جامعه حاکم شود شاهد ظهور و بروز اتفافات مهم و بزرگی خواهیم بود.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس همدان با تاکید بر اینکه دفاع متغیر و در بازه زمانی خاصی شکل می‌گیرد، تصریح کرد: اما جهاد همیشه پیش روی ماست. ما با جهاد متولد شده و زندگی کرده‌ایم، چراکه مدام در بین خوب و بد در حال انتخاب هستیم و خداوند صحنه جهاد را به ما واگذار کرده و خدا در این راه ادامه بعثت و تاریخ را به ما سپرده و ما وارث امام منتظر و تمام رنج‌های تاریخ هستیم. 

وی ادامه داد: راهی به جز جهاد نداریم، سردار شهید شادمانی و بسیاری از سرداران شایسته سربازی امام زمان(عج) بودند ما در زندگی نیز باید سعی کنیم اشکالات خود را رفع کنیم و این شایستگی را از خود دور نکنیم. در جایگاه پیشکسوت دفاع مقدس تلاش کنیم مقام گمنامی و نوکری امام زمان(عج) را پیدا کنیم.

انتهای پیام