صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۰۷۶۹۳
تاریخ انتشار : ۰۷ مهر ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۷
استاندار چهارمحال‌وبختیاری:

استاندار چهارمحال‌و‌بختیاری با اشاره به جایگاه سالمندان در فرهنگ اسلامی، گفت: سالمندان گنجینه‌های ارزشمند جامعه محسوب می‌شوند.

به گزارش ایکنا از چهارمحال‌و‌بختیاری، جعفر مردانی، استاندار چهارمحال‌و‌بختیاری، شامگاه گذشته، ششم مهرماه در جلسه شورای سالمندان چهارمحال‌و‌بختیاری با اشاره به جایگاه سالمندان در فرهنگ اسلامی، اظهار کرد: سالمندان گنجینه‌های ارزشمند جامعه محسوب می‌شوند. چه بسا جامعه ما به سمت سالمندی پیش می‌رود و دوران سالمندی مرحله‌ای است که همه ناگزیر آن را تجربه خواهند کرد، هر تصمیمی که در این حوزه گرفته شود، همگی از آن بهره‌مند می‌شوند.یکی از مهم‌ترین اهداف ما، تکریم سالمندان و ایجاد فرصت‌هایی است که آنان بتوانند حضوری فعال و مؤثر در جامعه داشته باشند.

مردانی تأکید کرد: سالمندان با کوله‌باری از تجربه، نه‌تنها منبعی ارزشمند برای جامعه‌اند، بلکه می‌توانند راهنمایانی خوب برای جوانان و الگویی مناسب برای رشد اخلاقی و اجتماعی باشند. فرمانداران باید توجه ویژه‌ای به قشر سالمند داشته باشند و جلسات مرتبط با این حوزه بصورت مستمر برگزار شود.

وی بیان کرد: طرح سلام با محوریت سلامت اجتماعی محله‌محور، از ظرفیت‌های محلی برای ارتقای سطح زندگی اجتماعی استفاده می‌کند و می‌توانیم از آن بهره ببریم. شهرهای شهرکرد و فرخشهر بعنوان شهرهای دوستدار سالمند انتخاب شده‌اند و ارگان‌های مربوطه باید اقدامات لازم را در این راستا انجام دهند.

انتهای پیام