صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۰۸۴۸۶
تاریخ انتشار : ۱۱ مهر ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۹

امام جمعه بجنورد با تاکید بر حفظ ارزش های اسلامی در کشور، گفت: باید پای ارزش‌های انقلاب اسلامی بمانیم چرا که دشمن از هیچ نیرنگی فرو گذار نخواهد بود و در این چندساله با تحریم‌ها و زورگویی و تجاوز همواره خود را ثابت کرده است.

به گزارش ایکنا از خراسان‌شمالی، حجت‌الاسلام رضا نوری، امام جمعه بجنورد در خطبه‌های عبادی و سیاسی نماز جمعه بجنورد که در محل مصلی امام خمینی (ره) برگزار شد، با تاکید بر حفظ ارزش های اسلامی در کشور، گفت: باید پای ارزش‌های انقلاب اسلامی بمانیم چرا که دشمن از هیچ نیرنگی فرو گذار نخواهد بود و در این چندساله با تحریم‌ها و زورگویی و تجاوز همواره خود را ثابت کرده است.

وی ادامه داد: انتظار از آحاد ملت به ویژه فعالان اقتصادی این است که به عشق وطن و به عشق شهدا با نیت حفظ اقتدار کشور توطئه اروپایی‌ها را نقش بر آب کنند.

نوری با رد ادعاهای غرب درباره اهداف نظامی ایران در بخش هسته‌ای، گفت: مساله اصلی در زمینه این فناوری، سلاح هسته‌ای نیست اما آمریکا و اروپا به بهانه‌های واهی می‌خواهند ایران را از این فناوری محروم کنند، در حالی که آژانس بین‌المللی انرژی اتمی بارها از نیروگاه‌های ایران بازدید کرده و هیچ تخلفی مشاهده نکرده است.

نوری درباره مذاکرات هسته‌ای و روند همکاری‌ها با جامعه بین‌المللی، گفت: جمهوری اسلامی نظارت‌هایی فراتر از عرف معمول آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را پذیرفته و هیچ نشانه‌ای از تلاش برای ساخت سلاح هسته‌ای مشاهده نشده، این در حالیست که پس از سال‌ها انتظار، تعهدات طرف‌های مقابل اجرا نشده و فعال شدن مکانیسم ماشه و فشارها درس عبرتی برای مسؤولان بوده است.

امام‌جمعه بجنورد خواستار تقویت حوزه‌های دفاعی، اقتصادی و اجتماعی و پایداری در برابر فشارهای خارجی شد و تأکید کرد: حفاظت از منافع ملی و حفظ عزت مردم باید در دستور کار مسؤولان قرار گیرد.

امام‌جمعه بجنورد با اشاره به هفته انتظامی تأکید کرد: هر جامعه‌ای به نیروهایی نیاز دارد که امنیت را تأمین کنند و بدون حضور نیروهای انتظامی زندگی سخت خواهد شد، تمهیدات مرزبانی، تأمین امنیت جاده‌ها و امنیت داخل شهرها از اولویت‌های حفاظت از جان، مال و آبروی مردم است و فرماندهی انتظامی در این حوزه نقش محوری دارد.

نماینده ولی‌فقیه در خراسان‌شمالی از شهروندان خواست در مأموریت‌های نیروهای انتظامی همکاری و حمایت‌گری داشته باشند، اقتدار نیروهای امنیتی زمینه‌ساز تأمین آرامش و امنیت عمومی در جامعه است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به وفات حضرت معصومه (س) اشاره و ایشان را شفیع و الگویی برای پیروی و الگوگیری معرفی کرد.

امام‌جمعه بجنورد یادآور شد: جنگ حق و باطل از ابتدای تاریخ وجود داشته و پیروان حق با توکل بر خدا بر توطئه‌ها غلبه کرده‌اند؛ امروز نیز مردم ایران اسلامی بدون چشم‌پوشی از حقوق خود حرف حق را می‌زنند و حاضر به باج دادن نیستند.

انتهای پیام