صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۰۸۷۸۸
تاریخ انتشار : ۱۳ مهر ۱۴۰۴ - ۰۷:۵۰
استاندار قم‌ بیان کرد

اکبر بهنام‌جو با بیان اینکه امنیت و اقتدار امروز کشور مرهون ایثار شهدا و پایداری خانواده‌های آنان است، گفت: ایمان، وحدت و معنویت سه رکن ماندگاری پیروزی ملت ایران است.

به گزارش ایکنا از قم، به نقل از روابط عمومی استانداری قم، اکبر بهنام‌جو، استاندار قم در ششمین آیین تجلیل و تکریم «پیشکسوتان جهاد و مقاومت از دیروز تا امروز» که شامگاه ۱۲ مهرماه با حضور جمعی از خانواده‌های معظم شهدا، جانبازان، رزمندگان و مسئولان استانی برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دوران دفاع مقدس و شهدای مدافع امنیت اظهار کرد: امنیت، اقتدار و ثبات امروز کشور ثمره ایثار و فداکاری کسانی است که در راه دفاع از میهن و آرمان‌های انقلاب اسلامی از جان خود گذشتند.

وی با بیان اینکه دفاع مقدس، مدرسه‌ای از ایمان، اخلاص، برادری و روح الهی بود، افزود: در آن دوران، ملت ایران در برابر قدرت‌های جهانی با دست خالی اما با روحیه الهی ایستاد و توانست پیروزی را رقم بزند؛ درسی که امروز نیز باید در عرصه‌های اقتصادی و فرهنگی تکرار شود.

بهنام‌جو با اشاره به اینکه هرگاه جامعه ایرانی به ارزش‌های الهی و معنویت توجه بیشتری داشته، شاهد رشد، همدلی و پیشرفت بوده است، اظهار کرد: در سال‌های دفاع مقدس، پدران از فرزندان خود گذشتند و مادران چراغ صبر و مقاومت را روشن نگه داشتند؛ امروز نیز باید با همان روحیه الهی، از مشکلات عبور کنیم.

استاندار قم ادامه داد: جنگ نظامی ممکن است به پایان رسیده باشد، اما جنگ اقتصادی و فرهنگی همچنان در جریان است. ملت ایران در این میدان‌ها نیز با تکیه بر ایمان، ایستادگی و روحیه جهادی توانسته در برابر محاصره دشمنان سرافراز بماند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به حوادث اخیر و ایستادگی ملت ایران در برابر تجاوز رژیم صهیونیستی تصریح کرد: در جنگ 12 روزه اخیر، بار دیگر ملت ایران با وحدت و بیداری ملی در برابر استکبار جهانی صف‌آرایی کرد و نشان داد که وحدت، ایمان و معنویت رمز ماندگاری پیروزی‌های این ملت است.

استاندار قم حفظ یاد و آثار شهدا را یکی از ضرورت‌های فرهنگی امروز جامعه دانست و گفت: باید فداکاری‌های شهدا و رزمندگان در قالب موزه‌ها، نمایشگاه‌ها و آثار هنری فاخر برای نسل‌های آینده ماندگار شود تا جوانان بدانند این امنیت و عزت با چه جانفشانی‌هایی به‌دست آمده است.

وی با قدردانی از برگزارکنندگان این مراسم یادآور شد: پیشکسوتان جهاد و مقاومت، سرمایه‌های ماندگار نظام اسلامی‌اند و تکریم آنان در واقع پاسداشت ارزش‌های انقلاب و استمرار فرهنگ ایثار و مقاومت در جامعه است.

یادآور می‌شود، در پایان این آیین، از ۳۰ عنوان کتاب با محوریت فرهنگ شهید و شهادت رونمایی شد و ۱۰ تن از پیشکسوتان دفاع مقدس و مقاومت به‌صورت ویژه تجلیل شدند.

انتهای پیام