صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۰۹۲۳۱
تاریخ انتشار : ۱۴ مهر ۱۴۰۴ - ۲۲:۱۵

مراسم افتتاحیه «نمایشگاه دستاورد‌های فناورانه علوم اسلامی و انسانی دیجیتال» با حضور جمعی از مسئولان و فعالان فرهنگی و پژوهشی کشور در شهر قم برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار ایکنا، این مراسم که با هدف معرفی و رونمایی از آخرین پیشرفت‌های حوزه فناوری و علوم اسلامی برپا شده است، شاهد سخنرانی و حضور شخصیت‌های برجسته‌ای از حوزه و دانشگاه خواهد بود.

در این مراسم حجج اسلام و المسلمین سید سعیدرضا عاملی، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و نجف لک‌زایی، رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی و همچنین محمدحسین بهرامی، رئیس مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی سخنرانی خواهند کرد.

این رویداد فناورانه فردا سه‌شنبه ۱۵ مهرماه از ساعت ۱۳ در قم، بلوار جمهوری اسلامی، نبش کوی چهار - مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی برگزار می‌شود.

این نمایشگاه با همت مراکز مرتبط حوزوی، بستری برای تلاقی دانش‌های نوین و مبانی علوم اسلامی فراهم آورده است تا تحولات فناورانه در خدمت ترویج معارف اسلامی قرار گیرد.

گفتنی است، این نمایشگاه به مدت دو روز و روز پنجشنبه ۱۷ مهرماه نخستین همایش ملی علوم اسلامی انسانی دیجیتال به همت مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی برگزار می‌شود.

انتهای پیام