صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۰۹۳۶۲
تاریخ انتشار : ۱۵ مهر ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۸

سرپرست اداره کل میراث‌فرهنگی صنایع‌دستی و گردشگری استان کردستان گفت: همزمان با برگزاری چهل‌وهشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم در سنندج، نمایشگاه صنایع دستی با محوریت مضامین قرآنی در خانه کرد برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا از کردستان، پویا طالب‌نیا، سرپرست اداره کل میراث‌فرهنگی صنایع‌دستی و گردشگری استان کردستان با اشاره به ظرفیت‌های فرهنگی، هنری و قرآنی استان گفت: هنرمندان این دیار با الهام از آیات نورانی قرآن کریم، جلوه‌ای زیبا از هنر و معنویت را خلق می‌کنند که در کمتر استانی شاهد آن هستیم.

وی افزود: همزمان با برگزاری چهل‌وهشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم در سنندج، نمایشگاه صنایع دستی با محوریت مضامین قرآنی در خانه کرد برگزار می‌شود.

سرپرست میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کردستان در تشریح جزئیات نمایشگاه بیان کرد: در این نمایشگاه، خوشنویسان، اساتید و هنرمندان صنایع دستی فعال در حوزه‌های قرآنی حضور خواهند داشت و آثار خود را در معرض دید عموم قرار می‌دهند.

سرپرست اداره کل میراث‌فرهنگی صنایع‌دستی و گردشگری استان کردستان بیان کرد: برپایی این نمایشگاه فرصتی ارزشمند برای معرفی ظرفیت‌های فرهنگی و گردشگری استان کردستان به شمار می‌رود.

وی در پایان گفت: نمایشگاه صنایع دستی قرآنی از ۲۶ مهر تا اول آبان‌ماه در خانه کرد سنندج و مجتمع فرهنگی هنری فجر برپا می‌شود و پیش‌بینی می‌شود بیش از ۱۰۰ هنرمند آثار خود را در این رویداد به نمایش بگذارند.

انتهای پیام