صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۰۹۷۳۳
تاریخ انتشار : ۱۷ مهر ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۴

مسئول سازمان بسیج دانش‌آموزی استان قزوین گفت: امسال بیش از ۲۸۰۰ دانش‌آموز دختر از استان قزوین در قالب ۵۴ اتوبوس به اردوی راهیان نور مناطق عملیاتی جنوب کشور اعزام خواهند شد.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی بسیج دانش‌آموزی استان، ابراهیم رسولی‌فر، مسئول سازمان بسیج دانش‌آموزی قزوین، با بیان اینکه اردوی معنوی راهیان نور باید باعث ایجاد شور و نشاط معنوی در دانش‌آموزان می‌شود، گفت: به‌منظور آشنایی نسل جدید به‌ویژه دانش آموزان با سبک زندگی شهدا و شناخت ارزش‌های انقلاب و نظام، همه ساله تعدادی از دانش‌آموزان در قالب برگزاری اردوهای راهیان‌نور دانش‌آموزی به مناطق عملیاتی جنوب اعزام می‌شوند.

وی اظهار کرد: امسال بیش از ۲۸۰۰ دانش‌آموز دختر از استان قزوین در قالب ۵۴ اتوبوس به اردوی راهیان نور مناطق عملیاتی جنوب کشور اعزام خواهند شد، در اردوی راهیان نور بازدید از پادگان دوکوهه، مناطق عملیاتی فتح‌المبین، اروند رود، کربلای ۴، شلمچه و دیگر مناطق بازدید خواهد شد و برنامه‌های متنوعی را در دستور کار خود داریم.

مسئول سازمان بسیج دانش‌آموزی استان قزوین بیان کرد: این برنامه معنوی با اولویت دانش‌آموزان دختر مقاطع تحصیلی دهم، یازدهم و دوازدهم برگزار می‌شود اما با توجه به استقبال دانش‌آموزان پایه نهم تحصیلی جهت شرکت در اردوی راهیان‌نور، با درخواست آنان جهت حضور در این اردو موافقت شده است.

رسولی‌فر در پایان یادآور شد: علاقه‌مندان برای شرکت در این اردو می‌توانند به حوزه‌ها و واحدهای بسیج دانش‌آموزی و یا به مدیران مدارس خود مراجعه کنند.

انتهای پیام