صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۱۱۲۸۹
تاریخ انتشار : ۲۶ مهر ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۳

چهل و هشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کشور که مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه آن را برگزار می‌کند، امروز در سالن فجر سنندج افتتاح شد.

به گزارش ایکنا، چهل و هشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کشور به میزبانی استان کردستان و شهر سنندج دقایقی قبل آغاز به کار کرد. در این دوره از رقابت‌ها 330 متسابق در دو بخش آقایان و بانوان در رشته‌های مختلف با یکدیگر به رقابت خواهند پرداخت.

آئین افتتاحیه این دوره از مسابقات صبح امروز شنبه 26 مهرماه در سالن فجر سنندج برگزار شد و در نوبت بعد از ظهر نیز رقابت‌های رشته‌های نغمات دینی آغاز می‌شود.

از جمله ویژگی‌های این دوره از مسابقات، همزمانی برگزاری رقابت‌های بخش آقایان با بخش بانوان است که به این واسطه بانوان متسابق در سالن سلیمان خاطر شهر سنندج رقابت‌های خود را پی خواهند گرفت.

حدود 50 کارشناس و پیشکسوت قرآنی کار قضاوت و داوری این دوره از مسابقات را در دو بخش آقایان و بانوان به عهده خواهند داشت و این دوره از مسابقات پس از حدود 10 روز رقابت، 5 آبان با انجام مراسم اختتامیه و اعلام نتایج به کار خود پایان خواهد داد.

یادآور می‌شود، به موازات برگزاری این دوره از مسابقات، برپایی 120 محفل قرآنی در شهرستان‌های استان که از 15 مهرماه آغاز شده است، همچنان استمرار خواهد یافت که البته با توجه به استقبال مردمی، احتمال افزایش آن تا 200 محفل قرآنی نیز وجود دارد. 

انتهای پیام