صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۱۱۳۶۳
تاریخ انتشار : ۲۶ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۵

سه افراط‌گرای بریتانیایی که قصد حمله به مساجد و کنیسه‌ها را داشتند از سوی دادگاه مجرم شناخته شده و راهی زندان شدند.

به گزارش ایکنا به نقل از دارالخلیج،  دادگاهی در بریتانیا، سه افراط‌‌گرا که قصد حمله به مساجد و کنیسه‌ها را داشتند و آن را به عنوان «جنگ نژادی» آینده می‌دانستند، به حبس‌های طولانی مدت محکوم کرد.

در جلسه محاکمه بروگان استوارت ۲۵ ساله، مارکو پیزتو ۲۶ ساله و کریستوفر رینگروز ۳۵ ساله اعلام شد که متهمان در فوریه ۲۰۲۴ در حال آماده‌سازی برای انجام یک اقدام تروریستی بودند.

اگرچه هر سه نفر خود را بی‌گناه دانستند، اما هیئت منصفه دادگاه سلطنتی شفیلد در ماه می آنها را به همه اتهامات محکوم کرد.

قاضی یوهانا کاتز، استوارت را که به گفته دادستانی نقش اصلی را ایفا کرده بود، به ۱۱ سال زندان، رینگروز را به ۱۰ سال زندان و پیزتو را به هشت سال زندان محکوم کرد.

دادستان جاناتان سندیفورد به هیئت منصفه گفت که سه متهم از افراد غیر سفیدپوست، به ویژه مسلمانان و مهاجران، ابراز نفرت کرده‌اند.

در میان صدها پیام رد و بدل شده بین این سه نفر، صحبت از کشتن ریشی سوناک، نخست وزیر وقت و شکنجه امامان جماعت بوده است.

انتهای پیام