صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۱۲۰۲۵
تاریخ انتشار : ۲۹ مهر ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۸
علی خورسندیان:

مدیرعامل بانک مسکن، در آیین قرعه‌کشی چهل‌وپنجمین دوره حساب‌های قرض‌الحسنه این بانک با تأکید بر اینکه بانک مسکن نهاد مالی صرف نیست بلکه دارای رسالت اجتماعی در قبال آینده مردم است، گفت: فعالیت‌های این بانک در حوزه قرض‌الحسنه فراتر از عملیات بانکی بوده و در خدمت تحقق مسئولیت‌های اجتماعی همچون آزادی زندانیان، ساخت مدارس در مناطق محروم و حمایت از درمان کودکان سرطانی قرار دارد.

به گزارش خبرنگار ایکنا، مراسم چهل و پنجمین دوره قرعه‌کشی حساب‌های قرض‌الحسنه پس‌انداز بانک مسکن امروز، سه‌شنبه ۲۹ مهرماه با حضور نمایندگان وزارت امور اقتصادی و دارایی، وزارت دادگستری، بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و مدیران ارشد بانک مسکن و هیئت نظارت بر روند این قرعه‌کشی برگزار و برندگان این دوره از قرعه‌کشی انتخاب شدند.

در این مراسم علی خورسندیان، مدیرعامل بانک مسکن ضمن خیر مقدم به حاضران این برنامه، از حضور نمایندگان دادستانی، بانک مرکزی، وزارت امور اقتصادی و دارایی و سایر میهمانان قدردانی کرد و گفت: بانک مسکن مفتخر است که در کنار رسانه‌ها، خیرین و همکاران خود، این مراسم را برگزار می‌کند.
 
وی با اشاره به برگزاری قرعه‌کشی حساب‌های پس‌انداز قرض‌الحسنه افزود: سنت قرض‌الحسنه از آموزه‌های ریشه‌دار و اصیل فرهنگ اسلامی ماست که اهمیت آن غیرقابل انکار است. خدا را شاکریم که بانک مسکن در طول سالیان گذشته در ترویج و استمرار این سنت حسنه نقشی مؤثر داشته است. امروز، چهل‌وپنجمین دوره قرعه‌کشی حساب‌های قرض‌الحسنه بانک مسکن برگزار می‌شود و این پیشینه ۴۵ ساله، پشتوانه‌ای ارزشمند برای ادامه مسیر ما در خدمت به مردم است.
 
مدیرعامل بانک مسکن تأکید کرد: بانکداری در بانک مسکن صرفاً یک فعالیت مالی یا اقتصادی نیست؛ ما علاوه بر کارکرد بانکی، دارای رسالت اجتماعی و مسئولیت بزرگ در قبال آینده هم‌وطنان خود هستیم. موضوع قرض‌الحسنه نیز در امتداد همین مسئولیت اجتماعی تعریف می‌شود.
 
خورسندیان در ادامه با اشاره به مفاهیم عمیق قرآنی مرتبط با قرض‌الحسنه، اظهار کرد: خداوند متعال از بندگان خود دعوت می‌کند که به او قرض‌الحسنه بدهند و این خود نشان‌دهنده عظمت این عمل است. در قرآن وعده داده شده که در قبال این عمل، خداوند چندین برابر پاداش می‌دهد و بندگان را مشمول رحمت و آمرزش خویش قرار می‌دهد. این پیام قرآنی نشان می‌دهد که سنت قرض‌الحسنه چه جایگاه والایی دارد.
 
وی با بیان اینکه نتایج ملموس این سنت در فعالیت‌های بانک مسکن قابل مشاهده است، افزود: تجمیع پس‌اندازهای خرد مشتریان همانند جویبارهای کوچک است که در کنار هم تبدیل به رودخانه‌ای خروشان می‌شوند. از محل همین منابع کوچک اما گسترده، اقدامات بزرگی رقم خورده است؛ از جمله آزادی ۱۲۹ زندانی جرائم غیرعمد و بازگشت آنان به آغوش خانواده‌هایشان که کاری ارزشمند و انسان‌دوستانه است.
 
مدیرعامل بانک مسکن ادامه داد: در قالب منابع قرض‌الحسنه تاکنون ۲۹ مدرسه در مناطق محروم کشور ساخته شده و دو مدرسه دیگر نیز در حال احداث است. لبخند و نشاط نوآموزان در این مدارس، بهترین پاداش برای کسانی است که در این سنت حسنه مشارکت دارند.
 
خورسندیان همچنین به دیگر مصارف این منابع اشاره کرد و گفت: از محل حساب‌های قرض‌الحسنه، تجهیزات مرکز تحقیقات سلول و ژن‌درمانی دانشگاه تهران خریداری شده و در زمینه درمان کودکان سرطانی نیز از این منابع استفاده شده است. این‌ها نمونه‌هایی از آثار اجتماعی و انسانی گسترش فرهنگ قرض‌الحسنه در کشور است.
 
وی تأکید کرد: بانک مسکن با اتکا به اعتماد مردم و همراهی همکاران خود، در مسیر تحقق مأموریت‌های اجتماعی و توسعه‌محور حرکت می‌کند و تلاش دارد با ترویج فرهنگ قرض‌الحسنه، به گسترش عدالت اجتماعی، امید و همبستگی در جامعه کمک کند.
 
مدیرعامل بانک مسکن، در ادامه سخنان خود با اشاره به آثار اجتماعی منابع قرض‌الحسنه، گفت: از محل این منابع، اقدامات متعددی در حوزه‌های مختلف اجتماعی و عام‌المنفعه انجام شده است؛ از جمله تجهیز بیمارستان خیریه آیت‌الله خوانساری در اراک، تجهیز اماکن ورزشی در استان سیستان و بلوچستان، حمایت از انجمن نابینایان و کمک به مراکز خیریه و حادثه‌دیدگان بلایای طبیعی. تمامی این اقدامات در واقع همان رود خروشانِ حاصل از نهرهای کوچک پس‌اندازهای مردمی است که با تجمیع در قالب حساب‌های قرض‌الحسنه، منشاء برکات فراوان شده‌اند.
 
وی افزود: بانک مسکن به‌عنوان بانکی اجتماعی، مأموریت اصلی خود را در حوزه ساخت‌وساز مسکن دنبال می‌کند و با قوت، قدرت و استواری این مسیر را ادامه می‌دهد. تمامی همکاران ما در بانک مسکن، این رسالت را با ایمان و تلاش مضاعف پیگیری می‌کنند.
 
خورسندیان با اشاره به عملکرد بانک در طرح نهضت ملی مسکن، تصریح کرد: با وجود همه تنگناها و محدودیت‌هایی که در شبکه بانکی کشور وجود دارد، خدا را شکر می‌کنم که امروز می‌توانم با اطمینان بگویم هیچ‌یک از سهم‌ها و تسهیلات مربوط به طرح نهضت ملی مسکن از سوی بانک مسکن عقب نیفتاده و تمامی تعهدات این بانک به‌روز و با جدیت در حال انجام است. این توفیق، حاصل همت و همراهی کارکنان متعهد بانک مسکن است.
 
مدیرعامل بانک مسکن در پایان سخنان خود از تلاش‌های گسترده همکاران خود در برگزاری این رویداد قدردانی کرد و گفت: برگزاری چنین مراسم فاخر و بزرگی حاصل برنامه‌ریزی دقیق و زحمات مستمر همکاران ما در بخش‌های مختلف بانک است. از اعضای  هیئت‌مدیره، هیئت عامل و تمامی کارکنانی که در مسیر آماده‌سازی و اجرای این مراسم نقش داشتند، صمیمانه قدردانی می‌کنم. امیدوارم با تداوم این مسیر، بتوانیم بیش از پیش در خدمت مردم و تحقق اهداف اجتماعی و ملی بانک مسکن باشیم.

یادآور می‌شود، مهلت افتتاح حساب و یا تکمیل موجودی جهت شرکت در این دوره از قرعه‌کشی حساب‌های قرض‌الحسنه پس‌انداز بانک مسکن تا پایان تیرماه بوده است. همچنین برای شرکت در این قرعه کشی، علاوه بر حفظ حداقل موجودی طی ٣ ماه یا ٩٠ روز متوالی، مفتوح بودن حساب و داشتن حداقل موجودی یک میلیون ریالی در روز قرعه‌کشی الزامی است که در این مدت تعداد 3 میلیون و ۳۹۳ هزار حساب مشمول شرکت در قرعه‌کشی این دوره شناخته شده‌اند.

بخشی از جوایز چهل و پنجمین دوره قرعه کشی حساب‌های قرض‌الحسنه بانک مسکن شامل 500 کمک هزینه خرید یا نوسازی واحد مسکونی به مبلغ 2 میلیارد و 500 میلیون ریال و 300 کمک هزینه خرید وسیله نقلیه دوستدار طبیعت (موتورسیکلت برقی) به مبلغ 500 میلیون ریال در نظر گرفته شده است. 

همچنین 400 کمک هزینه خرید لوازم خانگی تولید داخل به مبلغ 250 میلیون ریال، 5 هزار کمک هزینه خرید صنایع دستی ایرانی به مبلغ 50 میلیون ریال، 75 هزار جایزه نقدی به مبلغ 5 میلیون ریال و صدها هزار فقره جوایز نقدی، جز جوایز قرعه‌کشی حساب‌های قرض‌الحسنه امسال بانک مسکن است.

بانک مسکن همه‌ساله با برگزاری قرعه‌کشی حساب‌های قرض‌الحسنه پس‌انداز، ضمن قدردانی از اعتماد مشتریان خود، منابع حاصل از این سپرده‌ها را در مسیر ارتقای سطح رفاه عمومی و حمایت از اقشار مختلف جامعه به کار می‌گیرد. این منابع در حوزه‌های گوناگون اجتماعی همچون آموزش، اشتغال‌زایی، تسهیل ازدواج جوانان، درمان بیماران نیازمند، یاری‌رسانی به آسیب‌دیدگان بلایای طبیعی، کمک به آزادی زندانیان جرایم غیرعمد و سایر عرصه‌های عام‌المنفعه صرف می‌شود.

بانک مسکن این رویکرد را نه‌تنها بخشی از مسئولیت اجتماعی خود، بلکه اقدامی ماندگار و ارزشمند در مسیر توسعه عدالت اجتماعی می‌داند.

خبر درحال تکمیل است.

انتهای پیام