صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۱۲۰۳۵
تاریخ انتشار : ۲۹ مهر ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۱

مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری فارس اعلام کرد که بحمد الهی زلزله ساعت قبل اردکان استان هیچ خسارت جانی نداشته است و تنها شاهد ترک‌خوردگی دیوار برخی منازل و مناطق بوده‌ایم.

غلامرضا غلامی، مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری فارس در گفت‌وگو با ایکنا از فارس، گفت: زلزله‌ای در مقیاس 4.7 ریشتر در ساعت 11:32 ظهر امروز سه‌شنبه، 29 مهر در فاصله پنج کیلومتری اردکان استان فارس رخ داد که این زلزله بحمد الهی هیچ خسارت جانی یا مصدومی در پی نداشته است.

وی در خصوص خسارت مالی نیز گفت: چند ترک‌خوردگی جزئی در دیوار یک مرغداری، اداره میراث فرهنگی و برخی منازل این منطقه گزارش شده است اما در عین حال تیم‌های ارزیاب بنیاد مسکن به مناطق زلزله‌زده اعزام شده‌اند تا ارزیابی‌های تکمیلی را انجام دهند.

غلامی با بیان اینکه هم‌اکنون نشست ستاد مدیریت بحران در شهرستان سپیدان در حال برگزاری است، تأکید کرد که تمام نیروهای امدادی و اورژانس در حالت آماده‌باش هستند و امیدواریم که شاهد وقوع زلزله دیگری در این منطقه نباشیم.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری فارس در پاسخ به اینکه آیا فروریختن دیوار یا منزلی در این منطقه داشتیم، گفت: خیر فروریختن دیوار در مناطق زلزله‌زده اردکان نداشتیم.

مسعود عابد، رئیس اورژانس فارس هم در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا با بیان اینکه زلزله ظهر امروز به دلیل نزدیک بودن به شهر سپیدان موجب ترس مردم شده بود، گفت: به همین دلیل چندین مورد تماس با اورژانس 115 بر اثر ترس و نگرانی از وقوع زلزله در اردکان داشتیم.

وی تأکید کرد: خوشبختانه زلزله امروز هیچ خسارت جانی یا مصدومی نداشته است و تنها برخی از دیوارهایی که در اثر زلزله اردیبهشت امسال در این منطقه ترک خورده بودند، باز هم ترک خوردند و آسیب دیدند. 

انتهای پیام