صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۱۲۲۷۱
تاریخ انتشار : ۳۰ مهر ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۰

نماینده مردم طالقان، نظرآباد و ساوجبلاغ در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه توسعه پایدار در گرو اعتماد به مردم و تقویت مدیریت محلی است، گفت: برای تحقق تحول در روستاها باید نگاه از بالا به پایین کنار گذاشته شود و مدیران با حضور میدانی و ارتباط مستقیم با مردم مسیر خدمت‌رسانی را هموار کنند.

به گزارش ایکنا از البرز؛ علی حدادی، نماینده مردم ساوجبلاغ، نظرآباد و طالقان  در مجلس شورای اسلامی، روز چهارشنبه، 30 مهرماه در جلسه هم‌اندیشی دهیاران این شهرستان از تلاش‌های صادقانه و خستگی‌ناپذیر دهیاران در مدیریت امور روستاها تقدیر کرد و گفت: دهیاران طالقان با تلاش بی‌وقفه خود در پیگیری امور، خدمت‌رسانی و مطالبه‌گری برای مردم، عملکرد قابل تقدیری داشته‌اند و وظیفه خود می‌دانم از تمامی این عزیزان تقدیر و تشکر کنم.
 
وی افزود: دهیاران به عنوان رابط اصلی میان مردم و مسئولان باید بتوانند مشکلات و نیازهای مردم را به شکل واقعی و ملموس پیگیری کنند. بدون حضور فعال و جدی آنان، تحقق توسعه پایدار روستاها ممکن نیست.
 
نماینده مردم طالقان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به ظرفیت‌های گسترده شهرستان در حوزه‌های گردشگری، کشاورزی و تولید گیاهان دارویی ابرازکرد: طالقان با برخورداری از منابع طبیعی و موقعیت جغرافیایی مناسب، پتانسیل بالایی برای رشد اقتصادی و ایجاد اشتغال پایدار دارد. کشت گل محمدی و توسعه تعاونی‌های روستایی می‌تواند به عنوان یکی از محورهای اصلی رونق اقتصادی و اشتغال در روستاها مورد توجه قرار گیرد.
 
حدادی در ادامه به پروژه‌های راه‌سازی و بهسازی راه‌های روستایی شهرستان اشاره کرد و گفت: در حال حاضر پروژه‌های آسفالت و بهسازی راه‌ها در روستاهای بالا و پایین طالقان با جدیت در حال اجراست و با تکمیل مسیر اورازان، شبکه راه‌های اصلی روستایی شهرستان به طور کامل تکمیل خواهد شد.
 
این مسئول با بیان اینکه مردم برخی روستاها گلایه‌هایی از وضعیت بافت‌های روستایی و عملکرد بنیاد مسکن دارند، گفت: نگاه به بافت روستاها باید واقع‌بینانه و تسهیل‌گرانه باشد. اگر می‌خواهیم مشکلات مسکن در روستاها به طور مؤثر حل شود، باید اجازه دهیم خود مردم وارد عمل شوند و دستگاه‌های اجرایی به جای ایجاد مانع، زمینه را برای فعالیت آنان فراهم کنند.
 
وی همچنین از تخصیص ۵۰ میلیارد تومان اعتبار در اختیار نماینده برای اجرای طرح‌های هادی، توسعه آب شرب و جاده‌های روستایی خبر داد و افزود: با احتساب اعتبارات وزارت راه، بیش از ۳۰۰ میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت‌های روستایی شهرستان پیش‌بینی شده است. این منابع باید به طور هوشمندانه و اولویت‌بندی شده برای رفع نیازهای واقعی مردم مورد استفاده قرار گیرد.
 
دبیر کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با انتقاد از غیبت طولانی برخی مدیران استانی در شهرستان‌ها گفت: مدیرکل باید در میدان حضور داشته باشد و صرفاً در دفتر کاری خود باقی نماند. مدیرانی که شش ماه است به شهرستان نیامده‌اند، چگونه می‌توانند در جریان مشکلات و نیازهای مردم قرار گیرند.
 
این مسئول اضافه کرد: از این پس، معیار ارزیابی مدیران استان، حضور فعال و میدانی در شهرستان‌ها و همچنین واگذاری اختیارات لازم به مسئولان محلی خواهد بود تا تصمیمات اجرایی با سرعت و دقت بیشتری اتخاذ شود.
 
حدادی در بخش دیگری از سخنان خود به وضعیت حوزه درمان شهرستان پرداخت و گفت: متأسفانه خدمات درمانگاه طالقان پاسخگوی نیاز مردم نیست و باید به طور فوری اقدامات لازم برای ارتقای خدمات پزشکی انجام شود تا زمان تکمیل بیمارستان شهرستان.
 
وی در ادامه به مصوبه مجلس درباره واریز مستقیم ارزش افزوده به حساب روستاها و شهرها اشاره کرد و گفت: دهیاران با مدیریت دقیق و شفاف این منابع می‌توانند نقش مؤثری در آبادانی و توسعه روستاها ایفا کنند. استفاده درست از این منابع می‌تواند تغییرات ملموس و پایدار در زندگی مردم ایجاد کند.
 
این مسئول همچنین با تأکید بر اهمیت توسعه اقتصادی روستاها گفت: در کنار زیرساخت‌های اساسی مانند راه و آب، توجه به بخش‌های اقتصادی و تولیدی نیز باید در اولویت باشد. توسعه کشت گل محمدی، گیاهان دارویی و صنایع وابسته به کشاورزی می‌تواند باعث ایجاد اشتغال پایدار و کاهش مهاجرت روستاییان به شهرها شود.
 
نماینده مردم طالقان در مجلس شورای اسلامی در پایان بر اهمیت تعامل میان دولت و مردم تأکید کرد و گفت: توسعه واقعی زمانی محقق می‌شود که مردم و مسئولان با هم هماهنگ باشند و دولت نقش تسهیل‌گر و پشتیبان داشته باشد. دهیاران با حضور فعال خود می‌توانند پل ارتباطی میان مردم و مسئولان باشند و تضمین کنند که تصمیمات گرفته‌شده به نفع مردم و در مسیر توسعه پایدار باشد.
 
 
انتهای پیام