صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۱۲۷۷۰
تاریخ انتشار : ۰۳ آبان ۱۴۰۴ - ۲۲:۵۸

دانشمندان انگلیسی خواستار ثبت هشدارهای مربوط به خطر ابتلای به سرطان در اثر مصرف گوشت خوک شدند.

به گزارش ایکنا به نقل از وبگاه العرب فی بریطانیا، تعدادی از دانشمندان در انگلستان خواستار هشدارهای بهداشتی روی بسته‌های بیکن و گوشت فرآوری شده، مشابه هشدارهای روی پاکت‌های سیگار شده‌اند تا به مصرف‌کنندگان هشدار دهند که مواد شیمیایی اضافه شده به آن‌ها ممکن است باعث سرطان روده شود.

دانشمندان تأکید کردند که دولت‌های متوالی انگلستان از زمان اعلام سرطان‌زا بودن گوشت‌های فرآوری شده توسط سازمان بهداشت جهانی در سال ۲۰۱۵ توسط سازمان بهداشت جهانی، هیچ اقدام قابل توجهی انجام نداده‌اند.

در اکتبر ۲۰۱۵، آژانس بین‌المللی تحقیقات سرطان (IARC)به‌عنوان بخشی از سازمان بهداشت جهانی، گوشت‌های فرآوری شده را به عنوان سرطان‌زا برای انسان طبقه‌بندی کرد.

10 سال پس از این هشدار، دانشمندان می‌گویند انگلستان علی‌رغم شواهد فزاینده‌ای مبنی بر وجود خطر، هیچ اقدام جدی برای محدود کردن استفاده از نیتریت‌ها ـ مواد شیمیایی اضافه شده برای حفظ گوشت ـ انجام نداده است.

کارشناسان ادعا می‌کنند که عدم اقدام دولت در طول دهه گذشته باعث 54 هزار مورد سرطان روده در انگلستان شده که هزینه‌ای بالغ بر ۳ میلیارد پوند برای سرویس سلامت همگانی (NHS) داشته است.

چهار دانشمند که در هشدار اولیه آژانس تحقیقات سرطان شرکت داشتند، به همراه چند متخصص دیگر، به وس استریتینگ، وزیر بهداشت انگلستان، نامه‌ای نوشته و از او خواسته‌اند که اقدامات جسورانه‌ای برای محدود کردن خطر نیتریت‌ها انجام دهد.

دانشمندان از وزیر خواستند که شرکت‌های غذایی را ملزم کند تا هشدارهای بهداشتی واضحی را روی تقریباً ۹۰ تا ۹۵ درصد از بسته‌های بیکن و ژامبون فروخته شده در بریتانیا که حاوی این مواد شیمیایی هستند، قرار دهند.

آژانس بین‌المللی تحقیقات سرطان در سال ۲۰۱۵ اعلام کرد: هر ۵۰ گرم گوشت فرآوری شده که روزانه مصرف می‌شود، خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را تقریباً ۱۸ درصد افزایش می‌دهد.

بنیاد جهانی تحقیقات سرطان (WCRF)نیز تأیید کرد که هیچ اختلافی در مورد ارتباط بین گوشت فرآوری شده و افزایش خطر ابتلا به سرطان وجود ندارد.

انتهای پیام