صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۱۲۹۲۲
تاریخ انتشار : ۰۴ آبان ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۲
رئیس دانشگاه ملی مهارت خراسان رضوی:

سعید احمدی گفت: تعداد زیادی از دانش‌آموختگان دانشگاه ملی مهارت توانایی ایجاد اشتغال برای خود و کارآفرینی برای دیگران را دارند.

سعید احمدی، رئیس دانشگاه ملی مهارت خراسان رضوی، در گفت‌وگو با ایکنا از خراسان رضوی، اظهار کرد: دانشگاه ملی مهارت با سابقه نزدیک به ۶۰ سال در کشور، که پیش‌تر با نام دانشگاه فنی و حرفه‌ای شناخته می‌شد، اکنون با عنوان دانشگاه ملی مهارت به فعالیت خود ادامه می‌دهد.

وی افزود: در حال حاضر دانشگاه ملی مهارت در سطح کشور دارای حدود ۱۸۳ آموزشکده و دانشکده و جمعیتی بالغ بر ۱۸۰ هزار دانشجو است. این دانشگاه به‌صورت ستادی اداره می‌شود و در استان خراسان رضوی با مرکزیت دانشکده شهید منتظری مشهد فعالیت دارد.

احمدی گفت: واحد استان خراسان رضوی دارای ۱۱ مرکز آموزشی است که از این تعداد، سه مرکز در مشهد قرار دارد؛ شامل دانشکده پسران شهید منتظری، دانشکده دختران الزهرا(س) و دانشکده پسران ثامن‌الحجج(ع). در حال حاضر جمعیت دانشجویی استان حدود ۱۲ هزار نفر است.

رئیس دانشگاه ملی مهارت خراسان رضوی هدف اصلی دانشگاه ملی مهارت را تأمین نیروی انسانی مورد نیاز صنعت و جامعه عنوان کرد و گفت: تمرکز این دانشگاه بر تربیت تکنسین‌ها، مهندسان و نیروهای ماهر مورد نیاز حوزه صنعت است.

وی ادامه داد: تفاوت اصلی نظام آموزشی و ارزیابی در دانشگاه ملی مهارت با سایر دانشگاه‌های کشور در ترکیب واحدهای درسی است؛ به‌طوری‌که حدود ۷۰ درصد از ساعات آموزشی به فعالیت‌های عملی و ۳۰ درصد به دروس تئوری اختصاص دارد. بنابراین، فارغ‌التحصیلان این دانشگاه به‌صورت کامل توانایی ایجاد اشتغال برای خود و کارآفرینی برای دیگران را دارند.

احمدی تصریح کرد: خوشبختانه تعداد زیادی از دانش‌آموختگان این دانشگاه در حال حاضر در بخش‌های مختلف صنعت و جامعه مشغول به کار هستند.

رئیس دانشگاه ملی مهارت خراسان رضوی با اشاره به پوشش رشته‌های تحصیلی در واحدهای دختران و پسران گفت: در حوزه بانوان تقریباً تمامی رشته‌های تخصصی مورد نیاز ارائه شده و در بخش آقایان نیز رشته‌های گوناگون صنعتی تدریس می‌شود.

وی افزود: انتظار می‌رود دانشجویان دانشگاه ملی مهارت بتوانند بخش قابل توجهی از نیاز بازار کار را که امروز یکی از چالش‌های اصلی صنعت و جامعه است، برطرف کنند. به گفته او، اغلب دانشجویان این دانشگاه پس از فارغ‌التحصیلی در مقاطع کاردانی و کارشناسی جذب بازار کار می‌شوند و به دنبال ادامه تحصیل‌های شاید بی‌هدف نیستند.

انتهای پیام