صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۱۳۰۳۳
تاریخ انتشار : ۰۵ آبان ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۳

مدیر آموزش و پرورش بهبهان، با بیان اینکه شهدای مدرسه پیروز، نماد مظلومیت و مقاومت‌ هستند، گفت: در آبان ۱۳۶۲، مدرسه راهنمایی شهید پیروز بهبهان با موشک‌های رژیم بعثی عراق هدف قرار گرفت و ۶۹ دانش‌آموز، 4 معلم و یک مستخدم به شهادت رسیدند.

به گزارش ایکنا از خوزستان، مراسم چهل‌ودومین یادواره شهدای مدرسه راهنمایی شهید پیروز بهبهان شامگاه چهارم آبان‌ماه، با حضور خانواده‌های شهدا، مسئولان محلی، فرهنگیان، دانش‌آموزان و جمعی از مردم این شهرستان برگزار شد.

در آغاز این مراسم، حسین آقاجری، مدیر آموزش و پرورش شهرستان بهبهان، با گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدای مدرسه پیروز، بیان کرد: چهارم آبان ۱۳۶۲، مدرسه راهنمایی شهید پیروز بهبهان با موشک‌های رژیم بعثی عراق هدف قرار گرفت و در آن فاجعه دلخراش، ۶۹ دانش‌آموز، چهار معلم و یک مستخدم به شهادت رسیدند. همچنین ۱۳۰ دانش‌آموز و ۱۰ معلم مجروح شدند. این حادثه نه‌تنها یک مدرسه، بلکه آینده و امید یک ملت را هدف قرار داد.

وی با تأکید بر اهمیت زنده نگه‌داشتن یاد شهدا در فضای تعلیم و تربیت، افزود: امشب، در چهل‌ودومین سالگرد این واقعه، گرد هم آمده‌ایم تا با شهدای تعلیم و تربیت تجدید عهد کنیم. آنان که در کلاس درس، با قلم و کتاب، قربانی خشونت و جنگ شدند، امروز الگوی ایستادگی، ایمان و مسئولیت‌پذیری برای نسل‌های آینده‌اند.

آقاجری ادامه داد: شهدای مدرسه پیروز، نماد مظلومیت و مقاومت‌اند. ما وظیفه داریم با تربیت نسلی آگاه، مؤمن و مقاوم، راه این عزیزان را ادامه دهیم. آموزش و پرورش باید سنگر حفظ ارزش‌های انسانی و ملی باشد؛ جایی که خون شهدا چراغ راه آینده شود.

حجت‌السلام مختار امیری، معاون پرورشی و فرهنگی اداره‌کل آموزش‌وپرورش خوزستان با اشاره به رشادت‌های سردار شهید حاج قاسم سلیمانی بیان کرد: مگر می‌ توان در شب ولادت حضرت زینب(س) از مردی نگفت که تجسم ایمان، اخلاص، و ولایت‌مداری بود؟ مگر می‌شود از کسی نگفت که خروجی حقیقی دین بود. دینی که در میدان عمل، در لحظه فتح یک شهر در سوریه، او را به سجده‌ای در خانه‌ای ناشناس کشاند و آن‌قدر به حق‌الناس حساس بود که از اهل آن خانه حلالیت طلبید.

وی اظهار کرد: مدرسه شهید پیروز نه فقط یک ساختمان آموزشی، بلکه سند مظلومیت ملت ماست. این مدرسه، نماد مظلومیت و مشهد ۷۴ لاله دانش آموز، معلم و مستخدم مدرسه است، جایی که کودکان این سرزمین، با دستانی خالی اما دل‌هایی پر از امید، علم و ایمان را در کنار هم می‌آموزند.

به گفته امیری، شهدای مدافع حرم، از خوشی‌های زندگی دل کندند تا به خدا برسند. آنان از آسایش، خانواده و حتی آرزوهای جوانی گذشتند تا حرم اهل‌بیت (ع) بماند، تا امنیت و عزت این ملت حفظ شود. این گذشت، این ایثار، درس بزرگی برای همه ماست؛ به‌ویژه برای نسل جوانی که امروز در کلاس‌های درس نشسته‌اند.

وی تاکید کرد: حرام و حلال خدا، همه چیز است. اگر تربیت دینی را از آموزش جدا کنیم، ریشه‌های هویت را قطع کرده‌ایم. ما در آموزش و پرورش، باید نه‌تنها علم، بلکه تقوا، بصیرت و مسئولیت‌پذیری را نیز آموزش دهیم.

امیری در پایان: این شب، شب ولادت بانویی است که الگوی تربیت، مقاومت و روشنگری است. بیایید با الهام از حضرت زینب(س)، با تأسی از شهدا، و با نگاه به سلوک سردار سلیمانی، مسیر تربیت نسل آینده را روشن‌تر و متعالی‌تر کنیم.

انتهای پیام