صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۱۳۱۳۲
تاریخ انتشار : ۰۵ آبان ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۰

اجلاسیه‌ پایانی دومین کنگره ملی سه‌هزار شهید خراسان‌شمالی با حضور مسوولان کشوری و استانی از روز سه‌شنبه ۶ آبان‌ماه امسال در بجنورد برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا از خراسان‌شمالی، به نقل از روابط عمومی سپاه جوادالائمه استان و اعلام دبیرخانه کنگره ملی سه هزار شهید خراسان‌شمالی، نخستین بخش از برنامه‌ها با اعزام ۳۵۰ دانش‌آموز بجنوردی به مناطق عملیاتی جنوب کشور آغاز خواهد شد.

کاروان راهیان نور، ساعت ۷:۳۰ صبح از جوار مرقد مطهر امامزاده سیدعباس بن موسی بن جعفر(ع) حرکت می‌کند و به نیابت از شهدای فرهنگی و دانش‌آموز، با هفت دستگاه اتوبوس به مناطق مقدس دهلاویه، هویزه، شلمچه، اروندرود و معراج شهدا اعزام می‌شود.

معاون وزیر آموزش و پرورش و جمعی از مسوولان استان در آیین بدرقه این کاروان حضور خواهند داشت و این برنامه با هدف تجدید پیوند نسل جوان با آرمان‌های بلند شهدا و آشنایی دانش‌آموزان با فرهنگ ایثار و مقاومت برگزار می‌شود.

همچنین اجلاسیه ۴۱۷ شهید دانش‌آموز و ۷۴ شهید فرهنگی استان از ساعت ۸:۳۰ صبح روز سه‌شنبه در سالن همایش دهکده مقاومت بسیج برگزار خواهد شد.

طراحی و اجرای این مراسم به عهده تیم هنری «سرزمین خورشید» بوده و شامل بخش‌های متنوعی از جمله اجرای نمایش‌های فاخر با موضوع ایثار و شهادت توسط هنرمندان برجسته کشوری و اجرای سرودهای حماسی است.

همچنین پیش از آغاز اجلاسیه، نمایشگاهی از آثار هنری مرتبط با دفاع مقدس با مشارکت هنرمندان استان و تهران در ورودی محل برگزاری برپا می‌شود که مورد بازدید مدعوین و مسوولان قرار خواهد گرفت.

در بخش دیگری از برنامه‌های کنگره، جشن ازدواج ۱۱۴ نوعروس بسیجی برگزار می‌شود که نمادی از تداوم نسل مومن و انقلابی در سایه فرهنگ ایثار و مقاومت است.

روابط عمومی سپاه خراسان شمالی نیز در اطلاعیه ای ضمن دعوت از عموم مردم، به‌ویژه جامعه فرهنگی و دانش‌آموزی استان، اعلام کرد: برگزاری این اجلاسیه‌ها می‌تواند گامی موثر در زنده نگه‌داشتن یاد و خاطره شهدا و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل جوان باشد.

انتهای پیام