صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۱۳۲۷۹
تاریخ انتشار : ۰۶ آبان ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۶

مدیر دارالقرآن خاتم الانبیاء دزفول اعلام کرد: امسال 40 هزار دانش آموز دزفولی تحت پوشش طرح حفظ جزء 30 قرآن کریم قرار گرفتند.

علیرضا اسفنده، مدیر دارالقرآن خاتم الانبیاء دزفول در گفت‌وگو با ایکنا از خوزستان با بیان اینکه کلاس‌های عمومی و تخصصی دارالقرآن در رشته‌های روخوانی، روان‌خوانی، حفظ، تجوید، وقف و ابتدا و همخوانی دایر است، گفت: در کنار برنامه‌های آموزشی دارالقرآن، ماهانه یک یا دو محفل انس با قرآن «شکوفه‌ها» ویژه مدارس در دارالقرآن برگزار می‌شود.

وی افزود: در این محفل 120 تا 150 دانش‌آموز دختر یا پسر در دارالقرآن حضور پیدا می‌کنند. علاوه بر این، برنامه ثابت این دارالقرآن، جلسات تخصصی سه‌شنبه‌ها است. این جلسه از سال 85 در زمینه صوت و لحن ویژه نوجوانان منتخب قرآنی آغاز شده است و همچنان ادامه دارد.

اسفنده همچنین از اجرای طرح ملی حفظ جزء 30 قرآن کریم در مدارس دزفول خبر داد و گفت: این طرح دانش‌آموزان مقاطع مختلف تحصیلی را در برمی‌گیرد، اما نگاه ویژه به مقطع ابتدایی دارد. 

مدیر دارالقرآن خاتم الانبیاء دزفول با اشاره به اجرای این طرح در سال گذشته، گفت: سال گذشته این طرح در بین 12 مدرسه اجرا شد و 2 هزار و 800 دانش‌آموز در آن شرکت کردند.

وی توضیح داد: طرح حفظ جزء سی قرآن کریم در سه مرحله اجرا می‌شود که مرحله اول آن از مهر تا آذر ماه، مرحله دوم آن دی تا اسفند و مرحله سوم آن در اردیبهشت است. در طرح سال گذشته از بین 2 هزار و 800 دانش آموز، هزار و 300 نفر به مرحله دوم راه پیدا کردند و از بین آنها 510 دانش آموز موفق شدند به مرحله سوم راه پیدا کنند. در پایان طرح، 220 نفر موفق به حفظ جزء 30 قرآن کریم شدند.

اسفنده با بیان اینکه امسال 40 هزار دانش آموز دزفولی تحت پوشش این طرح قرار گرفتند، گفت: برای تبیین این طرح با مربیان پرورشی، مدیران و آموزگاران جلساتی برگزار شد و درباره آثار این طرح و روش‌های حفظ قرآن، آموزش‌های لازم به آنها ارائه شد. دانش آموزانی که در پایان موفق به حفظ جزء 30 شوند، گواهی کشوری دریافت می‌کنند.

مدیر دارالقرآن خاتم الانبیاء دزفول با بیان اینکه فرآیند ثبت نام این طرح به صورت رایگان در دارالقرآن انجام می‌شود، با اشاره به آمار دانش آموزان در طرح امسال گفت: ممکن است از بین 40 دانش آموزی که تحت پوشش این طرح قرار گرفتند، نیمی از آنها نتوانند به مرحله دوم راه پیدا کنند و تنها موفق شوند 15 سوره مرحله اول را حفظ کنند، اما همین مقدار هم برای ما ارزشمند است.

وی بیان کرد: توجه به حفظ قرآن، دستور رهبر انقلاب است و در نورانی تر کردن جامعه مؤثر است، از این رو همه تلاش خود را به کار می‌گیریم تا دانش آموزان خود را به این سمت سوق دهیم. در این مسیر از مسئولان دارالقرآن تبلیغات اسلامی استان که تمام همت خود را در این زمینه مصروف داشته‌اند، قدردانی می‌کنم.

 

 

انتهای پیام