صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۱۳۳۴۱
تاریخ انتشار : ۰۶ آبان ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۲
معاون سپاه انصارالمهدی (عج) استان زنجان عنوان کرد

سرهنگ سودی گفت: این استان با تقدیم بیش از ۳۵۳۵ شهید در دفاع مقدس و نقش‌آفرینی در حوزه علم و دانش، نماد ایثار، مقاومت و پایبندی به ارزش‌های انقلاب اسلامی است.

به گزارش ایکنا از زنجان سرهنگ رجب سودی، معاون هماهنگ کننده سپاه انصارالمهدی (عج) زنجان سه‌شنبه 6 آبان در اجلاسیه سراسری ۲۵۸ شهید اصناف، بازاریان و فعالان اقتصادی استان زنجان، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، اظهار کرد: هر قوم و ملتی را با عقبه‌اش می‌شناسند و عقبه استان زنجان در طول تاریخ و به‌ویژه ۴۷ سال پس از انقلاب شکوهمند اسلامی، درخشان، با عزت، شرافت و بزرگی بوده و زبانزد همگان است. زنجان همواره با توسل به اهل بیت (ع) و عمق ایمان مردم به خاندان عصمت و طهارت شناخته شده و در همه عرصه‌های دفاع مقدس و جنگ ۱۲ روزه پای دین خدا ایستاده است.

وی با اشاره به نقش بانوان در دوران دفاع مقدس، افزود: زنان قهرمان استان علاوه بر اعزام عزیزان خود به جبهه، در پشتیبانی و نقش‌های امدادگر و جهادگر حاضر بودند و ۳۷ شهیده زن، زینب‌وار در راستای فرهنگ ایثار و شهادت تقدیم انقلاب شدند.

معاون هماهنگ‌کننده سپاه استان زنجان تصریح کرد: لشکرها و تیپ‌های استان از جمله تیپ مستقل ۳۶ انصارالمهدی (عج) در ۱۹ عملیات آفندی خط‌شکنی و در ۲۶ عملیات پدافندی مقاومت کردند و در مقابل سنگین‌ترین پاتک‌های دشمن ایستادند. در این مسیر، شهیدان و فرماندهان بزرگی مانند شهیدان رستمخانی، اشتری، احدی و قامت بیات و همچنین ۳۵۳۵ شهید تقدیم انقلاب شده است.

سودی بیان کرد: سپاه استان زنجان علاوه بر پشتیبانی از جبهه‌ها و برقراری امنیت، در دو جبهه غرب و جنوب حماسه‌های به‌یادماندنی آفرید و رزمندگان زنجانی از اوایل سال ۵۸ تا پایان جنگ در پاکسازی شمال‌غرب کشور حضور مستمر داشتند و ۱۵ سال پس از جنگ نیز با مجاهدت در مجموع غرب و شمال‌غرب، شهدای زیادی تقدیم اسلام و انقلاب کرده‌اند همچنین در جبهه علم و دانش، شهید بزرگوار مجید شهریاری با غنی‌سازیشعار «ما می‌توانیم» را به رخ جهانیان کشید.

معاون هماهنگ‌کننده سپاه انصارالمهدی (عج) استان زنجان همچنین اشاره کرد: در کنگره بزرگ شهدای استان در سال ۱۴۰۰، بیش از ۶۵۰ هزار برگ سند و ۳۹۰ عنوان کتاب با موضوع شهدا گردآوری و به چاپ رسید که مورد تقدیر و تحسین مقام معظم رهبری قرار گرفت.

وی تأکید کرد: استکبار با تهاجم سنگین جنگ را بر این ملت تحمیل کرد، اما مردم زنجانی همراه با مردم ولایت‌مدار سراسر کشور با روحیه جهاد و شهادت، همچون سپری بلا در برابر دشمن ایستادند و ارتش‌های بزرگ جهانی را وادار به فرار کردند.

سودی افزود: بسیج هم خدا را عبادت کرد و هم آموزگار مدرسه عزت و آزادگی برای همه بشریت شد و فرمول غلبه مستضعفین بر مستکبرین را در کارگاه جنگ به اثبات رساند.

انتهای پیام