صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۱۳۳۵۸
تاریخ انتشار : ۰۶ آبان ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۱
حجت‌الاسلام سروری بیان کرد

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد کرمانشاه با اشاره به حضور بیش از ۱۰ متسابق از این استان در مرحله نهایی مسابقات مدهامتان گفت: مسابقات مدهامتان فرصتی برای ایجاد فضای همکاری بین فعالان قرآنی است که منجر به شناسایی و پرورش استعداد‌های قرآنی در مساجد و تربیت نیرو‌های متخصص قرآنی خواهد شد.

حجت‌الاسلام و المسلمین حجت‌الله سروری، مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان کرمانشاه در گفت‌و‌گو با ایکنا از کرمانشاه با اشاره به برگزاری مرحله نهایی مسابقات مدهامتان و حضور بیش از ۱۰ متسابق از این استان در این مسابقات اظهار کرد: مدهامتان فرصتی برای ترویج فرهنگ قرآنی در سطح مساجد است و به‌طور قطع در تحقق منویات مقام معظم رهبری نسبت به تبدیل هر مسجد به یک پایگاه قرآنی نقش بسزایی ایفا می‌کند.

وی با اشاره به نقش کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد افزود: کانون‌های مسجدی در زمینه‌های مختلف فعالیت‌های گسترده و متنوعی دارند و می‌توانند در مسیر اعتلای فرهنگ ایرانی و اسلامی قدم برداند؛ همچنین مسابقات قرآن مدهامتان که زمینه‌ساز و بستر حضور استعداد‌های قرآنی در مساجد است یکی از فعالیت‌های برجسته کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد است که به تربیت نیرو‌های متخصص قرآنی کمک می‌کند.

سروری تصریح کرد: مسابقات مدهامتان فرصتی برای تبادل تجربیات قرآنی میان مسجد و فعالان قرآنی است که به ایجاد فضای همکاری بین فعالان قرآنی کمک می‌کند.

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد کرمانشاه با اشاره به اینکه مسجد پایگاه اصلی فعالیت‌های اجتماعی و دینی است، گفت: کانون‌های فرهنگی مساجد در ترویج فرهنگ قرآنی در جامعه نقش مؤثری ایفا می‌کنند و بسیاری از چهره‌های موفق قرآنی برخاسته از دل کانون‌های فرهنگی مساجد هستند.

انتهای پیام