صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۱۳۳۶۱
تاریخ انتشار : ۰۶ آبان ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۰

مدیر کانون‌های خدمت رضوی سمنان از برگزاری اجلاسیه استانی و پهنه ۳ کشوری کانون‌های خدمت رضوی با حضور خادمیاران چهار استان سمنان، تهران، گلستان و مازندران خبر داد.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی کانون‌های خدمت رضوی سمنان، حسن سعدالدین، مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان سمنان، ششم آبان‌ماه از برگزاری اجلاسیه استانی و پهنه ۳ کشوری کانون‌های خدمت رضوی به میزبانی استان سمنان خبر داد.

وی افزود: این اجلاسیه در روزهای هفتم و هشتم آبان‌ماه جاری با حضور مدیران مرکز خادمیاری و کانون‌های خدمت رضوی و بنیاد کرامت رضوی کشور و جمعی از مدیران و خادمیاران رضوی استان‌های تهران، مازندران، گلستان و سمنان برگزار می‌شود.

سعدالدین با بیان اینکه این اجلاسیه فرصتی ارزشمند برای تعامل، هم‌افزایی و تبادل تجربه میان کانون‌های خدمت رضوی است، اظهار کرد: این نشست‌ها با هدف تبیین راهبردهای جدید، هماهنگی برنامه‌های فرهنگی و تقویت شبکه خادمیاران رضوی در سطح استان‌ها برگزار می‌شود.

مدیر کانون‌های خدمت رضوی سمنان گفت: در این دو روز، نشست‌های تخصصی و هم‌اندیشی میان مدیران و فعالان کانون‌های خدمت رضوی برگزار خواهد شد تا با بررسی تجربه‌ها و طرح‌های موفق، مسیر فعالیت‌های آینده به‌صورت هدفمند و منسجم‌تر دنبال شود.

سعدالدین بیان کرد: در روز اول این اجلاسیه نشست استانی کانون‌های خدمت رضوی استان سمنان با حضور مدیران مرکز خادمیاری و کانون های خدمت رضوی کشور و بنیاد کرامت رضوی و مسئولان کانون‌های تخصصی و محله‌ای خدمت رضوی استان سمنان برگزار می‌شود و در روز دوم اجلاسیه(پنج‌شنبه، هشتم آبان‌ماه) نیز، نشست پهنه کشوری با حضور مدیران مرکز خادمیاری و کانون‌های خدمت رضوی کشور و بنیاد کرامت رضوی و مسئولان کانون‌های خدمت رضوی استان‌های تهران، مازندران، گلستان و سمنان برگزار می‌شود.

مدیر کانون‌های خدمت رضوی سمنان دیگر هدف این اجلاسیه را هم‌افزایی بین‌استانی و برنامه‌ریزی عملیاتی برای اجرای طرح‌های مشترک فرهنگی و اجتماعی در پهنه ۳ کشور برشمرد.

وی با تأکید بر اینکه در کنار این نشست‌های تخصصی، برنامه‌های متنوع فرهنگی و معنوی نیز پیش‌بینی شده است، گفت: از جمله آن‌ها می‌توان به دیدار مسئولان مرکز خادمیاری با حجت‌الاسلام والمسلمین مرتضی مطیعی، نماینده ولی‌ فقیه در استان و حضور در گلزار شهدای سمنان و تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا اشاره کرد.

سعدالدین افزود: کانون‌های خدمت رضوی بازوان مردمی مدیران مرکز خادمیاری و کانون‌های خدمت رضوی کشور بنیاد کرامت رضوی و بنیاد کرامت رضوی هستند و مأموریت دارند فرهنگ خدمت، معنویت و رضوی‌ را در جامعه گسترش دهند. برگزاری این اجلاسیه‌ها زمینه‌ساز همگرایی و انسجام بیشتر در مسیر خدمت خالصانه به مردم و تحقق آرمان‌های رضوی است.

مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان سمنان بیان کرد: بنیاد کرامت رضوی کشور شبکه خادمیاری را در قالب هشت پهنه جغرافیایی در سراسر کشور سازمان‌دهی کرده که در این میان، استان سمنان به‌عنوان میزبان اجلاسیه استانی و پهنه ۳ کشوری نقش محوری در هم‌افزایی و انسجام فعالیت‌های رضوی ایفا می‌کند.

انتهای پیام