وی با اشاره به جایگاه والای شهیدان افزود: زندگی ما باید با مسیر شهدا گره بخورد، هرچند ما توان دیدن و شنیدن کلام آنان را نداریم، اما شهدا از احوال ما باخبرند و در روایات و آیات الهی بر این حقیقت تأکید شده است.
وی اضافه کرد: شهدا نظارهگر اعمال ما هستند و بیتردید از ما درباره عمل به وظایف الهی و ارزشهای مقدسی که شهدا به خاطر آن جان خود را اهدا کردند مطالبه خواهند کرد.
تولیت مسجد مقدس جمکران با اشاره به ابعاد شخصیت حضرت زینب(س)، تصریح کرد: زینب کبری(س) بزرگترین مدافع شهیدان کربلا بود و قیام عاشورا نه فقط یک نهضت فردی بلکه حرکتی الهی از سوی دو برادر و خواهر بود که امام حسین(ع) با شهادت خود و حضرت زینب(س) با پیامرسانی و ایستادگیاش، عزت حسینی را تا ابد زنده نگه داشتند.
وی ادامه داد: اگر امت اسلام امروز نمیتواند عزت خود را حفظ کند، دلیل آن کوتاهی در عمل به تکلیف الهی است و ما باید وظیفه خود را انجام دهیم و نتیجه را به خداوند واگذار کنیم، چرا که حفظ اسلام و کشور مسئولیتی همگانی است.
اجاقنژاد تأکید کرد: اگر حضرت زینب(س) نبود، امروز از نام عاشورا و سیدالشهدا(ع) نشانی باقی نمیماند و حضور ما در منزل خانواده شهیدان، ادای احترام به یاران این بانوی بزرگ و درخواستی از خداوند برای توفیق عمل به وظیفه است.
وی در پایان تصریح کرد: شهدای مدافع حرم در مسیر رضایت رهبر معظم انقلاب، حضرت ولیعصر (عج) و رضای الهی گام برداشتند و در این راه، جان خود را نثار کردند، راهی که امروز بر ماست تا با اخلاص و عمل صالح، ادامهدهنده آن باشیم.
انتهای پیام