صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۱۳۷۱۶
تاریخ انتشار : ۰۸ آبان ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۹
قاری بین‌المللی قرآن:

عباس سلیمی با اشاره به نقش قرآن در تحقق عدالت گفت: در نظام اسلامی بدون آگاهی از دستورات الهی نمی‌توان به درستی قضاوت کرد و اجرای عدالت نیازمند تکیه بر تعالیم قرآنی است.

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌غربی، عباس سلیمی، قاری بین‌المللی قرآن، روز گذشته ۷ آبان‌ماه در آیین اختتامیه یازدهمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت قوه قضائیه ویژه کارکنان و خانواده‌های دادگستری و ادارات تابعه، با اشاره به برگزاری مسابقات قرآنی در تشکیلات قضایی اظهار کرد: خداوند را شاکریم که در دستگاه قضایی مسابقات قرآنی برگزار می‌شود و هر دوره به کیفیت و کمیت آن افزوده می‌شود چراکه در نظام اسلامی که اساس آن عدل است امکان ندارد بدون اطلاع از قرآن و اوامر و نواهی خداوند متعال به حق قضاوت کرد.

وی با اشاره به مسئولیت سنگین قضاوت افزود: مسئولیت سنگینی بر دوش قضات است و اگر عدالت نباشد هر حکومتی محکوم به فروپاشی است بنابراین باید شرایطی را فراهم کرد که عدالت به صورت محسوس در کشور پیاده شود و این نیاز به پشتوانه‌ای همچون قرآن دارد و از این طریق امنیت مردم در زمینه قضایی تامین شود.

این قاری بین‌المللی قرآن کریم همچنین با اشاره به اهمیت تعالیم قرآنی در پیشگیری از وقوع جرم بیان کرد: نقش دستگاه‌های متولی و تبیین فرهنگ قرآنی در این امر را برای کمک به دستگاه قضایی موثر است. 

در این مسابقات ۱۵۷ نفر از کارکنان دادگستری و ادارات تابعه و خانواده‌های آنان در رشته‌های مختلف شرکت کرده بودند که ۲۱ نفر حائز رتبه های اول تا سوم شدند و از این تعداد نفرات برتر هر رشته به مسابقات کشوری قوه قضائیه راه یافتند و در پایان به ۱۰ نفر از شرکت‌کنندگان در این مراسم به قید قرعه هدایایی اهدا شد.

انتهای پیام