صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۱۳۸۲۱
تاریخ انتشار : ۰۹ آبان ۱۴۰۴ - ۰۱:۱۷

گردهمایی بزرگ حافظان طرح «بالندگی چهار هزار حافظ قرآن کریم به پاس آرمان‌های بلند چهار هزار شهید والامقام استان یزد» با حضور استاندار یزد برگزار شد.

به گزارش ایکنا از یزد، گردهمایی بزرگ حافظان طرح «بالندگی چهار هزار حافظ قرآن کریم به پاس آرمان‌های بلند چهار هزار شهید والامقام استان یزد» و تجلیل از برگزیدگان مسابقه جایزه سال حمد، ۸ آبان‌ماه در سالن اجتماعات دانشکده حضرت رقیه(س) برگزار شد.

محمدرضا بابایی، استاندار یزد در این مراسم با اشاره به جایگاه ارزشمند قرآن کریم به عنوان راهنمای سعادت و خوشبختی انسان‌ها، بر ضرورت توجه روزافزون به کلام خدا تأکید کرد و گفت: تلاوت قرآن با تدبر و فهم عمیق آیات کلام وحی همراه باشد چرا که آیات نورانی قرآن آیه‌های زندگی و سعادت است.
 
حجت‌الاسلام حمیدرضا مطهریان، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های مردمی، فرهنگی قرآن و عترت استان یزد نیز در تشریح طرح «چهار هزار شهید، چهار هزار حافظ قرآن کریم» گفت: این طرح عظیم قرآنی با هدف حفظ و نگهداری آموزه‌های قرآنی به یاد شهدای والامقام استان یزد، از سال ۱۴۰۱ با همت مجموعه‌های قرآنی مردمی در استان آغاز شد و استقبال گسترده‌ای به همراه داشته است.
 
مطهریان افزود: هم اکنون ۶ هزار و ۸۴۱ نفر از علاقه‌مندان در این طرح شرکت کرده‌اند که نشان‌دهنده اهتمام بالای مردم یزد به فرهنگ قرآنی است.
 

روح‌الله مطهریان، دبیر اجرایی طرح بالندگی «چهار هزار شهید، چهار هزار حافظ قرآن کریم» یزد نیز گفت: دومین گردهمایی حافظان قرآن کریم با حضور حافظان، مربیان، مدیران مؤسسات قرآنی استان برگزار و در جریان این مراسم از برگزیدگان مسابقه سال‌ جایزه حمد که ماه رمضان برگزار شده بود، تجلیل به عمل آمد.

وی بیان کرد: در جریان این گردهمایی مقارئه آیات قرآن، ارائه تدبر توسط دو نفر از برگزیدگان و همچنین معرفی مؤسسات و مربیان برتر در طرح چهار هزار حافظ چهار هزار شهید استان رقم خورد.

زهرا منتظری، حافظ قرآن کریم که به تازگی به این طرح پیوسته و زیر نظر استاد رنجبر حفظ قرآن کریم را آغاز کرده است به ایکنا گفت: خوشبختانه از لحظه شروع حفظ برکات قرآن را در زندگی مشاهده کردم و خوشحالم که عنایت خدا شامل حالم شد و در این مسیر قرار گرفتم.

وی بیان کرد: در کنار حفظ، به روخوانی، تفسیر و تدبر هم پرداخته می‌شود و از نوجوانان و جوانان درخواست دارم در مسیر حفظ قرآن قرار گیرند و برای پیشرفت در کارها از قرآن کمک بگیرند که قطعا موفق خواهند شد.

انتهای پیام