صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۱۴۰۶۲
تاریخ انتشار : ۱۰ آبان ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۳

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان فارس اعلام کرد که بیش از ۲۴ هزار دانش‌آموز، معادل یک چهارم کل دانش‌آموزان استان، داوطلبانه در طرح «زندگی با آیه‌ها» ثبت‌نام کرده‌اند.

سیدخداکرم فلاحی، معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان فارس در گفت‌وگو با ایکنا از فارس، از رشد فعالیت‌های قرآنی در مدارس استان خبر داد و اعلام کرد که بیش از ۲۴ هزار دانش‌آموز، معادل یک چهارم کل دانش‌آموزان استان، داوطلبانه در طرح «زندگی با آیه‌ها» ثبت‌نام کرده‌اند.

وی با اشاره به فعالیت گسترده مراکز قرآنی در آموزش و پرورش فارس افزود: در حال حاضر ۸۷ مرکز دارالقرآن در حوزه آموزش و پرورش استان فعال هستند و ۴۱ مدرسه حفظ محور به صورت آزمایشی راه‌اندازی شده است.

فلاحی همچنین گفت: حدود ۸۰ هزار دانش‌آموز علاقه‌مند به حفظ حداقل یک جزء قرآن در استان اعلام شده‌اند که این رقم نسبت به سال گذشته با افزایش حدود ۲۰۰۰ نفر همراه بوده است.

وی با بیان موفقیت‌های دانش‌آموزان فارس در مسابقات کشوری تصریح کرد: استان فارس در مسابقات قرآنی کشور، ۱۷ دانش‌آموز برتر داشته که این تعداد نسبت به سال گذشته رشد داشته است.

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش فارس در پایان از انعقاد تفاهم‌نامه‌ای خبر داد که بر اساس آن مؤسسات مردمی قرآنی دارای مجوز، می‌توانند از فضاهای آموزشی و پرورشی در ساعات غیرآموزشی بدون طی تشریفات اداری استفاده کنند.

انتهای پیام