صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۱۴۳۲۲
تاریخ انتشار : ۱۱ آبان ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۱

مسئول سازمان بسیج دانش‌آموزی چهارمحال‌و‌بختیاری از برگزاری رویداد یادواره مدرسه‌ای با عنوان «لاله‌های روشن» خبرداد.

به گزارش ایکنا، به نقل از روابط عمومی سپاه استان، سرهنگ پاسدار کرم نظری، مسئول سازمان بسیج دانش آموزی چهارمحال‌و‌بختیاری گفت: یکی از اتفاقات خوبی که در حوزه آموزش و پرورش طی چند سال اخیر به وقوع پیوسته، بحث "لاله‌های روشن" یا رویداد شهدای مدرسه‌ای است. 
 
وی افزود: سال گذشته، به مناسبت هفته دفاع مقدس و بازگشایی مدارس، بیش از دو هزار مدرسه این رویداد را برگزار کردند. امسال و به منظور استقبال از کنگره ۲۵۰۰ شهید استان، دانش‌آموزان عزیز استان، به ویژه در مدارس سمپاد، مجدداً این یادواره را برگزار می‌کنند.
 
نظری ادامه داد: دانش‌آموزان با سیره و روش شهدای دانش‌آموز آشنا می‌شوند و به ویژه سبک زندگی ۵۷۷ شهید دانش‌آموز استان را مورد بررسی قرار می‌دهند. 
 
وی گفت: این برنامه‌ها در تمام مدارس استان در حال برگزاری است. در کل این هفته، ۵۷۷ برنامه به نیابت از ۵۷۷ دانش‌آموز برگزار خواهد شد و بسیاری از این برنامه‌ها در یک یا دو روز آینده ادامه پیدا می‌کند.
 
گفتنی است، مراسم امروز در مدرسه سمپاد «تیزهوشان» شهرکرد با اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی و نمایشگاه و خاطره گویی و تجلیل از خانواده معظم شهید مدافع حرم «محمدحسن قاسمی» برگزار شد.
انتهای پیام