صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۱۴۹۴۲
تاریخ انتشار : ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - ۰۸:۵۱
مسئول سازمان اردویی و گردشگری سپاه انصارالرضا (ع) خراسان جنوبی:

مسئول سازمان اردویی و گردشگری سپاه انصارالرضا (ع) خراسان جنوبی گفت: بر اساس پیش‌بینی‌ها، امسال مجموعاً ۷۲ هزار نفر از خراسان جنوبی در قالب اردو‌های راهیان نور شرکت می‌کنند که از این تعداد، ۲۴۰۰ دانش‌آموز، ۲۴۰۰ دانشجو و ۲۴۰۰ نفر از سایر اقشار جامعه هستند.

به گزارش ایکنا از خراسان‌جنوبی، به نقل از روابط عمومی سپاه انصارالرضا استان، سرهنگ رضا محمدی، مسئول سازمان اردویی و گردشگری سپاه انصارالرضا (ع) خراسان جنوبی گفت: بر اساس پیش‌بینی‌ها، امسال مجموعاً ۷۲ هزار نفر از خراسان جنوبی در قالب اردو‌های راهیان نور شرکت می‌کنند که از این تعداد، ۲۴۰۰ دانش‌آموز، ۲۴۰۰ دانشجو و ۲۴۰۰ نفر از سایر اقشار جامعه هستند. 

سرهنگ محمدی افزود: خراسان جنوبی در مناطق عملیاتی جنوب تنها یک اردوگاه در اهواز دارد و بسیاری از استان‌ها سه اردوگاه در اختیار دارند، اما با وجود این محدودیت، اردوگاه استان پس از بازسازی‌های اخیر به آمادگی کامل رسیده است.

وی گفت: بخشی از نیاز‌های پشتیبانی تأمین شده، اما مشکلاتی مانند فرسودگی اردوگاه شهید جابری، کمبود آب، ضعف زیرساخت‌های جاده‌ای و فرسودگی ناوگان اتوبوسرانی همچنان پابرجاست.

مسئول سازمان اردویی راهیان نور سپاه انصارالرضا (ع) خراسان جنوبی افزود: هزینه‌های اعزام نسبت به سال‌های گذشته افزایش داشته و با وجود جلسات مشترک با آموزش و پرورش، هنوز همه اعتبارات مورد نیاز تأمین نشده است.

وی ابراز امیدواری کرد: با حمایت مسئولان استانی و کشوری، اعزام‌ها بدون وقفه انجام شود و گفت: راهیان نور برنامه‌ای فرهنگی و معنوی است که نقش مهمی در ترویج فرهنگ ایثار و مقاومت در بین نسل جوان دارد.

انتهای پیام