صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۱۵۰۶۸
تاریخ انتشار : ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۰

کاربران عرب‌زبان اخیراً در شبکه‌های اجتماعی ویدئویی از برپایی حلقه‌های قرآنی در کشور مالاوی را به اشتراک گذاشته‌اند که کودکانی را نشان می‌دهد که علی‌رغم شرایط سخت معیشت، با شور و نشاط خاصی در این برنامه‌های تلاوت و ترتیل‌خوانی گروهی قرآن حاضر می‌شوند.

به گزارش ایکنا، مالاوی کشوری در جنوب شرق آفریقا است. از 5 میلیون و 800 هزار سکنه مالاوی، 40 درصد مسلمان هستند که غالباً در اطراف دریاچه مالاوی و جنوب کشور زندگی می‌کنند.

تعداد قابل توجهی از مسلمانان در این مرکز سکونت اختیار کرده و به ساخت مدارس قرآنی و مساجد متعدد اقدام کرده‌اند.  با وجود اکثریت مسلمان در این کشور، به‌دلیل فشارهای سیاسی و اختناقی که مسیحیان حاکم بر آن، به‌وجود آورده‌اند، در محرومیت اقتصادی به‌سر می‌برند و در مسائل سیاسی، نظامی و فرهنگی دخالت ناچیزی دارند.

 

انتهای پیام