صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۱۵۲۷۲
تاریخ انتشار : ۱۵ آبان ۱۴۰۴ - ۲۳:۲۸
استاندار یزد:

محمدرضا بابایی از اجرای نهضت عدالت آموزشی به عنوان یکی از مهمترین رویکردهای دولت چهاردهم نام برد و گفت: در همین راستا در استان یزد ۱۲۹ مدرسه احصا و ۳۰ مدرسه افتتاح شده و ۳۰ مدرسه تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد.

به گزارش ایکنا از یزد، محمدرضا بابایی، استاندار یزد، 15 آبان‌ماه در نشست شورای آموزش و پرورش استان با حضور وزیر آموزش و پرورش با اشاره به منابع انسانی ارزشمند استان یزد در بخش‌های مختلف اظهار کرد: به سبب رفتار نیاکان فرهیخته یزدی‌ها نام یزد امروز مایه افتخار و اعتبار در کل کشور است.
 
بابایی با بیان اینکه آموزش و پرورش پایه گذار تربیت منابع انسانی در کنار نهاد خانواده محسوب می‌شود گفت: این منابع انسانی با تربیت در آموزش و پرورش در جامعه منشا اثر شده و به مردم خدمت رسانی می‌کنند.
 
وی با اشاره موفقیت‌های استان یزد در حوزه بهداشت و درمان تصریح کرد: همچنین دانش آموزان یزدی طی سالیان گذشته به واسطه عملکرد مطلوب معلمان استان رتبه برتر کشور را نسبت به جمعیت کسب کرده‌اند.
 
استاندار یزد به عملکرد درخشان بخش کشاورزی در استان یزد نیز اشاره و عنوان کرد: کشاورزان یزدی به رغم کم آبی و خشکسالی در تولید بسیاری از محصولات زراعی و گلخانه‌ای جزو استان‌های اول تا پنجم کشور هستند. همچنین بسیاری از سرآمدان کشور در حوزه کارآفرینی و بخش صنعت نیز از گذشته تا به امروز از استان یزد بودند.
 
بابایی از اجرای نهضت عدالت آموزشی به عنوان یکی از مهمترین رویکردهای دولت چهاردهم نام برد و گفت: در همین راستا در استان یزد ۱۲۹ مدرسه احصا و ۳۰ مدرسه افتتاح شده و ۳۰ مدرسه تا پایان سال بهره‌برداری خواهد رسید.
 
عالی‌ترین مقام اجرایی استان یزد در بخش پایانی سخنان خود از اجرای دقیق طرح نماد در استان یزد خبر داد و بیان کرد: منابع مالی جهت اجرای این طرح از منابع استانداری تامین شده است.
انتهای پیام