صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۱۵۶۵۱
تاریخ انتشار : ۱۸ آبان ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۷
همزمان با جشنواره «مدهامتان»

مسئول کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان همدان خبر داد: ۵۷ کرسی تلاوت به نیت 57 شهید همدان در جنگ 12 روزه در مساجد همزمان با جشنواره کشوری «مدهامتان» در همدان برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام علی عزیزی، مسئول کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان همدان، در گفت‌وگو با ایکنا از همدان، اظهار کرد: همزمان با برگزاری جشنواره کشوری «مدهامتان» از سه‌شنبه تا جمعه، ۲۰ تا ۲۳ آبان‌ماه، ۵۷ کرسی تلاوت قرآن کریم در مساجد مختلف استان برگزار می‌شود.

وی افزود: این کرسی‌های تلاوت به نیت ۵۷ شهید همدانی که در جریان جنگ ۱۲ روزه اخیر توسط رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند، برپا خواهد شد.

عزیزی تصریح کرد: هدف از اجرای این برنامه، پیوند فعالیت‌های قرآنی با جریان‌های فرهنگی و هنری جشنواره و نیز گرامیداشت یاد و نام شهدای مقاومت است.

گفتنی است، هفدهمین جشنواره قرآنی مدهامتان با حضور ۶۲۰ شرکت‌کننده از سراسر کشور به میزبانی استان همدان برگزار می‌شود.

انتهای پیام