صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۱۵۶۶۶
تاریخ انتشار : ۱۸ آبان ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۸

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه روح الله استان مرکزی به ضرورت نزدیک کردن منظومه فکری شبکه تبیینی و بصیرتی بسیج به تفکرات مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: اگر منظومه فکری خود را به منظومه فکری حضرت آقا نزدیک کنیم، در زمان بروز مشکلات و فتنه‌ها، ماموریت ما آسان تر می شود.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی سپاه روح الله استان مرکزی، حجت‌الاسلام سیدمحسن حسینی‌دیباجی مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه روح الله، 18 آبان، در جمع شبکه فعالین جهاد تبیین و مربیان عقیدتی سیاسی بسیج اظهار کرد: در حوزه حجاب، دعوا تنها بر سر یک تکه پارچه نیست، بلکه تقابل دو نگاه و دو نماد است، یک طرف نماد برهنگی و خانواده‌های نابود شده و متزلزل غربی است و طرف دیگر، نگاهی است که از مکتب حضرت زهرا و حضرت زینب(سلام الله علیهما) درس گرفته است.

وی با انتقاد از وضعیت زنان در جوامع غربی، تصریح کرد: در غرب، زنان به بردگی جنسی فروخته می‌شوند و یکی از تجارت‌های بزرگ در این جوامع، تجارت زنان و کودکان است.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه روح الله ادامه داد: ما باید به این نکته توجه کنیم که اگر زنان ادای مردان را در نیاورند و تقلید از زنان غربی نکنند، می‌توانند هویت دینی و اسلامی خود را حفظ کنند و حتی از مردان نیز پیشی بگیرند.

دیباجی با اشاره به آمارهای نگران کننده از فروپاشی خانواده‌ها در کشورهای غربی، گفت: در سال ۲۰۱۵، مرکز مطالعات خانواده زیر نظر سازمان ملل اعلام کرد که در فرانسه، ۵۶ درصد فرزندان، نامشروع هستند، این آمار در کشورهای دیگر مانند مکزیک ۴۵ درصد، سوئد ۵۵ درصد و آمریکا ۴۶ درصد است.

وی در ادامه به نیاز هادیان سیاسی و مربیان عقیدتی به تحلیل‌گری اشاره کرد و گفت: بسیاری از افراد اخبار را فقط نقل می‌کنند و تحلیلگر نیستند. تحلیل سیاسی یکی از ملزومات جامعه اسلامی است، باید حوادث را به صورت روندی و منطقی در نظر بگیریم و نه به صورت نقطه‌ای.

حجت الاسلام دیباجی با تأکید بر اهمیت مطالعه و افزایش آگاهی، گفت: اگر اهل مطالعه نباشید، نمی‌توانید تحلیلگر سیاسی خوبی باشید، باید وقت بگذارید و مطالعه کنید. یکی دیگر از ملزومات هادی سیاسی، فن بیان است، باید توانایی ارتباط مؤثر داشته باشیم تا مباحث را به درستی  تبیین کنیم.

انتهای پیام