صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۱۵۶۶۷
تاریخ انتشار : ۱۸ آبان ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۸
زارع شهرآبادی:

دبیر سی‌ونهمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور با اشاره به حضور ۴۰۰ هزار نفر از دانشجویان در این دوره از جشنواره گفت: در روزگاری که برخی می‌خواهند دانشگاه را بی‌هویت جلوه دهند، این حضور پرشمار نشان‌دهنده هویت قرآنی و اندیشه‌محور دانشگاه‌های ماست.

به گزارش ایکنا از اصفهان، علیرضا زارع شهر‌آبادی، دبیر سی‌ونهمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور در آیین اختتامیه این جشنواره که امروز، 18 آبان‌ماه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان برگزار شد، اظهار کرد: حضرت امیر(ع) می‌فرماید: «تاریخ گذشتگان و آیندگان و برنامه زندگی شما در قرآن است»؛ بنابراین اگر آموزش عالی، قرآن را کتاب زندگی بداند و آن را سرلوحه کار خود قرار دهد، بی‌تردید دانشگاهی با ایمان و معنویت خواهیم داشت.

وی با بیان اینکه جشنواره سی‌ونهم با شعار «محمدمهدی طهرانچی؛ شهید راه قرآن و علم» مزین شده بود، افزود: امروز، اولین روز هفته قرآن و عترت دانشگاه‌ها با عنوان روز «سبک زندگی ایرانی‌ اسلامی» است. در خصوص گستردگی حضور دانشجویان در این دوره از جشنواره باید توجه داشت که سه‌ونیم میلیون دانشجو در آموزش عالی کشور داریم که حدود ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار نفر از آنان در این جشنواره و در قالب هشت دستگاه آموزش عالی شرکت کردند.

دبیر سی‌ونهمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور بیان کرد: این حضور پرشمار نشان‌دهنده هویت قرآنی و اندیشه‌محور دانشگاه‌های ماست. در روزگاری که برخی می‌خواهند دانشگاه را بی‌هویت جلوه دهند، چنین رویدادهایی ثابت می‌کند که هویت حقیقی دانشگاه ایرانی، قرآنی و علمی است.

وی گفت: ۳۲۶ دانشجو در بخش آوایی جشنواره سی‌ونهم شرکت کردند که از ۷۵ نفر، شامل ۳۰ نفر از بانوان و ۴۵ نفر از آقایان، تجلیل خواهد شد. اختتامیه جشنواره به معنای پایان کار ما نیست، بلکه آغاز مسیری تازه‌ است. استعدادهایی که در این جشنواره شناسایی شدند، نیازمند حمایت و ارتباط بیشتر با مجموعه‌های علمی و فرهنگی هستند. امیدواریم دانشگاه‌های ما همواره بر مدار قرآن، علم و انسانیت حرکت کنند و دل‌ها منور به نور قرآن بماند.

انتهای پیام