صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۱۵۷۵۸
تاریخ انتشار : ۱۸ آبان ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۶
طباطبایی‌نژاد:

امام جمعه اصفهان گفت: قرآن به‌منزله داروخانه‌ای بزرگ و بی‌انتهاست که درمان تمام دردهای بشر در آن یافت می‌شود؛ اما همان‌طور که داروخانه بدون پزشک سودی ندارد، قرآن نیز بدون راهنمایی اهل‌ بیت(ع) ممکن است انسان را به خطا بیندازد.

به گزارش ایکنا از اصفهان، حجت‌الاسلام سیدیوسف طباطبایی‌نژاد، امام‌ جمعه اصفهان در آیین اختتامیه سی‌ونهمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان که امروز، ۱۸ آبان‌ماه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان برگزار شد، اظهار کرد: شهید طهرانچی از جمله افرادی بود که علاقه داشت جلسات قرآنی در دانشگاه‌ها رونق بیشتری پیدا کند و حضور او در این مسیر، برکت ویژه‌ای داشت.

وی با بیان اینکه ارتباط قرآن و عترت، اساس هدایت امت اسلامی است، افزود: قرآن، معجزه جاودانه پیامبر اسلام(ص) است. معجزه یعنی کاری که هیچ انسانی حتی با جمع‌شدن همه عقل‌ها و قدرت‌ها هم توان انجام آن را ندارد. معجزه قرآن این است که همه مردم با هر میزان علم و قدرت، از آوردن حتی یک سوره مانند آن عاجزند. خداوند می‌فرماید اگر جن و انس با هم جمع شوند و اگر یکدیگر را یاری کنند نیز نمی‌توانند همانند این قرآن بیاورند.

امام‌ جمعه اصفهان اضافه کرد: در دوران ما که دانش بشری و فناوری‌هایی مانند هوش مصنوعی پیشرفت چشمگیری داشته‌، این دعوت قرآن همچنان پابرجاست؛ هیچ‌کس تاکنون نتوانسته همانند آن سخنی بیاورد، زیرا قرآن مخلوق مستقیم خداوند است، به‌طوری که الفاظ و کلمات آن نه به‌ دست بشر و نه حتی به‌واسطه فرشتگان، بلکه مستقیماً به اراده خداوند خلق شده‌اند؛ از همین‌رو لمس قرآن بدون وضو جایز نیست و کلام خداوند، شأنی فراتر از هر سخن بشری دارد.

وی با اشاره به نسبت قرآن و اهل‌ بیت(ع) گفت: قرآن به‌منزله داروخانه‌ای بزرگ و بی‌انتهاست که درمان تمام دردهای بشر در آن یافت می‌شود؛ اما همان‌طور که داروخانه بدون پزشک سودی ندارد، قرآن نیز بدون راهنمایی اهل‌ بیت(ع) ممکن است انسان را به خطا بیندازد. اهل‌ بیت(ع) و پیامبر(ص) طبیبانی هستند که راه استفاده درست از این کتاب آسمانی را به ما می‌آموزند.

طباطبایی‌نژاد تأکید کرد: اینکه برخی گفته‌اند: «کفانا کتاب‌الله؛ کتاب خدا برای ما کافی است»، سخن درستی نیست؛ همان‌گونه که داروخانه بدون پزشک کافی نیست، قرآن هم بدون عترت نمی‌تواند انسان را به سلامت روحی و هدایت واقعی برساند. کسانی که از اهل‌ بیت(ع) جدا شدند، در برداشت از قرآن به انحراف رفتند و آیات الهی را به معنای ظاهری و نادرست تفسیر کردند.

وی ادامه داد: قرآن شفابخش دل‌هاست و اگر کسی در فتنه‌ها و تاریکی‌ها راه را گم کرد، باید به قرآن و اهل‌ بیت(ع) پناه ببرد. امامان معصوم(ع)، مفسران حقیقی قرآن‌ هستند و فقط به‌وسیله آنان می‌توان از معارف ژرف این کتاب بهره برد؛ چراکه قرآن شفاعت‌کننده‌ای است که شفاعتش پذیرفته می‌شود. در روز قیامت، درباره کسانی که به آن عمل کردند، گواهی می‌دهد، آنان را شفاعت می‌کند و درباره کسانی که از آن غافل شدند، شکایت خواهد کرد.

امام جمعه اصفهان سخنان خود را با اشاره به نقش دانشگاه در ترویج فرهنگ قرآن و عترت به پایان رساند و بیان کرد: دانشگاه‌ها باید محیط رشد ایمان و عقلانیت باشند؛ همان‌گونه که شهید طهرانچی می‌خواست، این محافل قرآنی باید در دانشگاه‌ها زنده بماند تا دانشجویان علاوه بر علم، دل‌هایشان نیز با نور قرآن و هدایت اهل‌ بیت(ع) روشن شود.

انتهای پیام