صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۱۵۸۰۹
تاریخ انتشار : ۱۸ آبان ۱۴۰۴ - ۲۰:۴۹

طرح هادی ۱۲ روستای جدید باروق با حضور استاندار به بهره‌برداری رسید.

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌غربی، طرح هادی و آسفالت‌ریزی معابر ۱۲ روستا در قالب ۲۱ پروژه با حضور رضا رحمانی، استاندار آذربایجان‌غربی، مریم مسرت فرماندار، علیرضا مقدم، مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان و شورای تامین شهرستان به بهره‌برداری رسید.

مدیرکل بنیاد مسکن آذربایجان‌غربی در این آیین گفت: ۲۱ پروژه اجرای طرح هادی باروق با هزینه‌کرد ۲۴۰ میلیارد ریال صورت گرفته است تا میانگین اجرای طرح هادی از ۶۱ درصد به ۷۲ درصد ارتقا یابد.

علیرضا مقدم اظهار کرد: امروز همزمان با افتتاح اجرای طرح هادی روستای یلکلو، طرح هادی روستاهای آغ‌بلاغ، قشلاق نوروز‌لو، زارنجی، ینگیجه، تک‌آغاج، گل سلیمان‌آباد، علی بلاغی، علیارکندی، ملحملو، مسجد و نوروزلو هم به بهره‌برداری می‌رسد.

مقدم با اشاره به نحوه اجرای طرح هادی تصریح کرد: اجرای شبکه دفع آب‌های سطحی به طول ۹۵۰ متر طول، سنگ فرش و پیاده‌روسازی به مساحت سه‌هزار و ۵۰۰ مترمربع، زیرسازی و آسفالت‌ریزی با استفاده از قیر یارانه‌ای، کانال سنگی در اندازه ۲۵۰ متر طول، دیوار سنگی در اندازه ۳۵۰ مترمکعب و ساماندهی فضای سبز و محوطه مسجد صرفا مربوط به روستای یلکلو است.

مقدم با اشاره به احداث همزمان ۱۴۲ واحد مسکن روستایی جدید در این شهرستان گفت: ۱۴۲ واحد مسکن روستایی مقاوم‌سازی شده نیز با هزینه‌کرد ۵۶۸ میلیارد ریال امروز افتتاح شد.

انتهای پیام