صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۱۵۹۹۶
تاریخ انتشار : ۱۹ آبان ۱۴۰۴ - ۱۹:۴۷

دبیر هیئت عالی جذب اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور گفت: با تصویب هیئت عالی جذب شورای عالی انقلاب فرهنگی، مسیر جذب اعضای هیئت علمی جهاددانشگاهی با مدرک کارشناسی ارشد و دکترا ابلاغ شد.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدعلی‌اصغر ذبیح‌زاده، دبیر هیئت عالی جذب اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور، مصوبه جدید «جذب عضو هیئت علمی کارشناسی ارشد و دکترا در جهاددانشگاهی» را که در سیصد و شصت‌و‌پنجمین جلسه مورخ ۱۳ آبان هیئت عالی جذب اعضای هیئت علمی به ریاست محمد علی کی نژاد، رئیس هیئت عالی جذب تصویب شده است، ابلاغ کرد.

بر اساس این مصوبه، افراد دارای مدرک کارشناسی ارشد با لحاظ شرایط اختصاصی جهاددانشگاهی، دارای تأییدیه مصوبه هیئت امنای مربوطه، شرکت در فراخوان با رعایت فرایند احراز صلاحیت علمی و عمومی به عنوان مربی، جذب هیئت علمی شوند.

همچنین، پرونده افراد دارای مدرک کارشناسی ارشد و دکترا که با رعایت شرایط اختصاصی جهاددانشگاهی و مصوبه هیئت امنای مربوطه و با حداقل ۱۰ سال سابقه کاری در این نهاد، بدون شرکت در فراخوان جذب شده‌اند، باید برای تأیید نهایی به هیئت مرکزی جذب وزارتین علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ارسال شود. پس از تأیید نهایی این هیئت، صدور حکم اعضای هیئت علمی انجام خواهد شد.

در این مصوبه تأکید شده است که در صورت اعتراض متقاضی به رأی صادره از سوی هیئت مرکزی جذب، وی می‌تواند در مهلت مقرر و طبق دستورالعمل رسیدگی به شکایات، اقدام قانونی لازم را انجام دهد.

پیش از این علی منتظری، رئیس جهاددانشگاهی با حضور در جلسه هیئت عالی جذب اعضای هیئت علمی شورای عالی انقلاب فرهنگی، پیشنهاد جذب اعضای هیئت علمی از میان اعضای جهاددانشگاهی دارای مدرک کارشناسی ارشد را مطرح کرده بود؛ پیشنهادی که با تصویب نهایی این مصوبه، رسمیت یافت و گامی مهم در مسیر بهره‌مندی از ظرفیت نخبگان علمی جهاددانشگاهی به شمار می‌رود.

انتهای پیام