صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۱۶۲۹۷
تاریخ انتشار : ۲۱ آبان ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۴

تعدادی از فعالان فرانسوی با شعار «مقابله با تمام اشکال تبعیض و محرومیت» ابتکاری را با هدف رد ممنوعیت پوشیدن حجاب در استادیوم‌های ورزشی آغاز کرده‌اند و تأکید دارند که این تصمیم بر آزادی ورزش تأثیر می‌گذارد و هویت مذهبی زنان مسلمان را هدف قرار می‌دهد.

به گزارش ایکنا به نقل از معکم 24، شرکت‌کنندگان در این پویش تأکید کردند که هدف این ابتکار، حفاظت از حق بازیکنان زن برای انجام آزادانه ورزش و مقابله با تمام اشکال تبعیض مذهبی و فرهنگی در نهادهای ورزشی فرانسه است.

این کمپین در چارچوب بحث‌های جاری در مورد ممنوعیت حجاب در فضاهای عمومی و ورزشی در فرانسه برگزار می‌شود؛ جایی که فعالان خواستار سیاستی فراگیر شده‌اند که برابری و فرصت‌های برابر را برای همه ورزشکاران زن بدون استثناء به دلیل اعتقادات مذهبی تضمین کند.

باتوجه به افزایش درخواست‌ها برای آزادی مذهبی، مدافعان حقوق بشر استدلال کرده‌اند که این ممنوعیت‌ها باید لغو شوند چون زنان را از فضایی متعلق به خودشان محروم می‌کند. این نگرانی‌ها به شدت در مجامع جهانی فراگیر شده است به طوری که در فنلاند هم اخیراً بحث سیاست‌های فرانسه به دلیل «حذف ناعادلانه ورزشکاران زن مسلمان» مورد انتقاد قرار گرفت.

در سال ۲۰۲۴ همزمان با المپیک پاریس، دولت اعلام کرد که ورزشکاران این کشور از پوشیدن حجاب اسلامی در طول مسابقات منع خواهند شد. اگرچه سازمان‌های حقوق بشر و چهره‌های برجسته ورزشی این تصمیم را محکوم کرده و آن را «تبعیض جنسیتی و نژادپرستانه» نامیدند اما دولت فرانسه قاطعانه عمل کرد و این محدودیت را به ورزش‌هایی مانند فوتبال، بسکتبال و والیبال، در هر دو سطح حرفه‌ای و آماتور گسترش داد.

انتهای پیام