صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۱۶۳۰۹
تاریخ انتشار : ۲۱ آبان ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۲

مهلت ارسال آثار به نخستین رویداد چند رسانه‌ای «هما» تا ۳۰ آبان‌ماه تمدید شد.

به گزارش ایکنا به نقل از رابط عمومی رویداد چند رسانه‌ای «هما»، محمداحسان مفیدی‌کیا، مشاور رسانه‌ای رئیس سازمان داوطلبان هلال احمر و دبیر رویداد «هما» گفت: با توجه به استقبال چشمگیر هنرمندان، فعالان رسانه‌ای و اعضا و داوطلبان جمعیت هلال‌احمر از نخستین رویداد رسانه‌ای «هما»،  مهلت ارسال آثار به دبیرخانه این رویداد تا پایان روز ۳۰ آبان‌ماه جاری تمدید شد.

وی افزود: رویداد ملی «هما» با هدف بازنمایی جلوه‌های همدلی، مقاومت و امید در دوران جنگ ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی علیه ایران برگزار می‌شود و آثار در سه قالب اصلی شامل روایت‌های تصویری (عکس و پوستر)، روایت‌های ویدئویی (فیلم‌های ۱۱۲ ثانیه‌ای) و روایت‌های شنیداری (پادکست و نمایش رادیویی) پذیرش خواهند شد.

به گفته مفیدی‌کیا برگزیدگان اول تا سوم هر بخش به ترتیب جوایز ۳۰، ۲۰ و ۱۰ میلیون تومانی دریافت خواهند کرد. همچنین، شرکت در این رویداد بدون محدودیت سنی یا تعداد آثار آزاد است.

علاقه‌مندان برای ارسال آثار و‌ ارتباط با جشنواره می توانند به نشانی‌های اینترنتی http://homame.ir و @ HOMAmediaevent مراجعه کنند. 

این رویداد با دبیری محمد احسان مفیدی کیا برگزار می شود و اختتامیه آن نیمه آذرماه ۱۴۰۴ در تهران برگزار می‌شود.

انتهای پیام