صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۱۶۳۵۳
تاریخ انتشار : ۲۱ آبان ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۳

کتابخانه عمومی ملک عبدالعزیز در چارچوب راهبرد فرهنگی خود، با هدف حفظ و مستندسازی میراث عربی و اسلامی، بیش از چهار دهه است که در زمینه گردآوری، فهرست‌نویسی و ارائه منابع اصیل به پژوهشگران و علاقه‌مندان فعالیت می‌کند.

به گزارش ایکنا به نقل از خبرگزاری عربستان سعودی(واس)، این کتابخانه با نمایش مجموعه‌ای از آثار و تصاویر نادر تاریخی، به‌ویژه در ارتباط با فریضه حج و دو حرم شریف مکه مکرمه و مدینه منوره، نقش برجسته‌ای در معرفی میراث معنوی جهان اسلام ایفا می‌کند.

در همین راستا، کتابخانه ملک عبدالعزیز، فیلم مستند «عظیم‌ترین سفرها: حج به مکه؛ در مسیر ابن بطوطه» را در ریاض به نمایش گذاشت؛ اثری بین‌المللی که با مشارکت بیش از دو هزار نفر از ۲۴ کشور تولید شده و صحنه‌هایی از مناسک حج در دوران معاصر را با روایت تاریخی سفر ابن بطوطه در قرن چهاردهم میلادی پیوند می‌دهد.

این فیلم که با فناوری IMAX تولید شده، تاکنون در شهرهایی مانند نیویورک، پاریس، لندن، جاکارتا و دبی به نمایش درآمده و برنده سه جایزه جهانی شده است.

همچنین کتابخانه مجموعه‌ای منحصر به‌فرد از عکس‌های تاریخی و نایاب از حرمین شریفین و دیگر مناطق عربستان سعودى را از عکاسانی از جمله محمد صادق پاشا، احمد پاشا حلمی، حاج احمد مرزا و هومبرتو دا سیلویرا در اختیار دارد.

این عکس‌ها در نمایشگاه‌های بین‌المللی مورد توجه گسترده قرار گرفته‌اند و تصویری ارزشمند از تاریخ و تحولات فرهنگی سرزمین وحی را ارائه می‌دهند.

انتهای پیام