صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۱۶۵۳۰
تاریخ انتشار : ۲۱ آبان ۱۴۰۴ - ۲۲:۱۶

کرسی تلاوت قرآن کریم با حضور قاریان نوجوان و جمعی از علاقه‌مندان به کلام وحی، به یاد بانوی دو عالم، حضرت فاطمه زهرا(س)، در شهر پارسیان برگزار شد.

مجید صفایی، خادمیار قرآنی شهرستان پارسیان، در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا از هرمزگان اظهار کرد: به مناسبت ایام سوگواری حضرت فاطمه زهرا(س)، کرسی تلاوت قرآن کریم با حضور قاریان نوجوان و جمعی از دوستداران قرآن و عترت در دبستان هیأت امنایی شهید باهنر شهر پارسیان برگزار شد.

وی افزود: این محفل نورانی با همکاری مدیر دبستان شهید باهنر و کانون تخصصی قرآنی خدمت رضوی استان هرمزگان برپا شد.

صفایی بیان کرد: در این مراسم معنوی، قاریان آیاتی از کلام‌الله مجید را با صوتی دلنشین و لحنی روح‌بخش تلاوت کردند و حضار نیز با زمزمه صلوات و ذکر اهل‌بیت(ع)، فضایی معنوی و آکنده از عطر قرآن و ولایت را رقم زدند.

وی هدف از برگزاری این کرسی را ترویج فرهنگ قرآنی در میان دانش‌آموزان، تقویت انس با قرآن کریم و گرامیداشت یاد و مقام والای حضرت زهرا(س) عنوان کرد.

انتهای پیام