صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۱۶۵۶۵
تاریخ انتشار : ۲۲ آبان ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۸

مسئول امور قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان از آغاز به کار آزمایشی پایگاه اینترنتی «حافظ‌شو» به عنوان یک لیگ سراسری حفظ قرآن خبر داد.

به گزارش ایکنا از سمنان، مجتبی نورمحمدی، مسئول امور قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان 21 آبان از آغاز به کار آزمایشی پایگاه اینترنتی «حافظ‌شو» به عنوان یک لیگ سراسری حفظ قرآن خبر داد.

وی افزود: پایگاه اینترنتی «حافظ‌شو» پویشی نو برای خانواده‌ها و جوانان قرآنی است و هدف از ایجاد این پایگاه علاوه بر ایجاد فضای رقابتی سالم، فرصتی فراهم می‌کند تا خانواده‌ها نیز در کنار فرزندان خود به تمرین و مرور آیات قرآن کریم بپردازند.

نورمحمدی با بیان اینکه طرح حافظ شو با هدف مردمی‌سازی حفظ قرآن کریم به عنوان یکی از رویکردهای مورد توجه مرکز عالی قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است یادآور شد: تلاش بر این است تا در جهت تحقق مطالبه مقام معظم رهبری مبنی بر تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن کریم گام برداشته شود.

مسئول امور قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان بیان کرد: در قالب این طرح علاقمندان به حضور می‌توانند برای ثبت‌نام و شرکت در آزمون طرح حافظ شو از طریق سامانه حمد و علاوه بر دریافت افتخارات معنوی، از جوائز ارزنده این طرح بهره مند شوند.

انتهای پیام