صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۱۶۹۸۳
تاریخ انتشار : ۲۴ آبان ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۵
عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی:

عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی بر حمایت از دغدغه‌ها و نیازهای جهاددانشگاهی تاکید کرد و گفت: این نهاد با توجه به ظرفیت‌های بسیاری که دارد می‌تواند نقش موثری در حل مسائل استان و کشور ایفا کند.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی، حجت‌الاسلام علیرضا سلیمی عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی 24 آبان در دیدار با سرپرست جهاددانشگاهی استان با اشاره به مذاکرات صورت‌ گرفته و شناخت عمیقی که از این نهاد انقلابی دارم، آمادگی خود را جهت توسعه فعالیت‌های پژوهشی، آموزشی و درمانی جهاددانشگاهی اعلام کرد.

علی‌عباس رئیس‌محمدی سرپرست جهاددانشگاهی استان نیز ضمن ارائه گزارشی جامع از فعالیت‌های این نهاد در حوزه‌های مختلف پژوهشی، آموزشی، فرهنگی و درمانی، خواستار مساعدت بیشتر نمایندگان مجلس جهت تقویت جایگاه جهاددانشگاهی در استان شد.

وی ابراز امیدواری کرد که تقویت همکاری جهاددانشگاهی با نمایندگان مجلس زمینه‌ساز اقدامات موثری برای استان شود.

انتهای پیام