صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۱۷۰۷۱
تاریخ انتشار : ۲۵ آبان ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۸

مؤسسه خیریه دارالایتام و مساکین اسدآباد در شش‌ماهه نخست سال جاری با اجرای طرح‌های حمایتی متنوع، از کمک‌های نقدی به ایتام تا تأمین جهیزیه نوعروسان، موفق شد بیش از ۵ میلیارد و ۵۷۳ میلیون ریال به نیازمندان این شهرستان یاری رساند.

حاج سلطانعلی هادی، مدیر مؤسسه خیریه دارالایتام و مساکین اسدآباد، در گفت‌وگو با ایکنا از همدان، اظهار کرد: در نیمه نخست سال جاری، مبلغ ۱ میلیارد و ۳۶۶ میلیون و ۵۰۰ هزار ریال به‌صورت ماهانه میان ایتام تحت پوشش توزیع شده است. این کمک‌های ثابت و مستمر، بخش مهمی از تعهدات مؤسسه در حمایت از کودکان بی‌سرپرست را تشکیل می‌دهد.

وی با اشاره به توزیع سبدهای معیشتی میان خانواده‌های کم‌برخوردار افزود: در مناسبت‌های مختلف، سبدهای غذایی متنوع به ارزش ۲ میلیارد و ۶۶۵ میلیون ریال میان نیازمندان توزیع شده است؛ اقدامی که به گفته هادی، برای بسیاری از خانوارها پشتوانه‌ای قابل اتکا در تأمین مایحتاج زندگی بوده است.

مدیر مؤسسه دارالایتام اسدآباد ادامه داد: اجرای طرح «نان مهربانی» با هزینه‌ای بالغ بر ۱۹۰ میلیون ریال و توزیع گوشت قربانی به ارزش ۱ میلیارد و ۱۹ میلیون ریال از دیگر برنامه‌های حمایتی این مجموعه بوده که نقش مهمی در تأمین نیازهای اساسی خانواده‌های محروم داشته است.

هادی همچنین به حمایت از نوعروسان بی‌بضاعت اشاره کرد و گفت: در این مدت، مبلغ ۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال به‌عنوان کمک‌هزینه جهیزیه به سه نوعروس اهدا شده است. ۴۴۱ میلیون ریال نیز برای تأمین هزینه‌های جاری دفتر اختصاص یافته است.

وی گفت: بخشی از منابع مالی این اقدامات از طریق مشارکت‌های مردمی جمع‌آوری شده؛ از جمله صندوق صدقات با ۱ میلیارد و ۲۲۶ میلیون ریال و فطریه با ۳۱۰ میلیون ریال که نقش مهمی در تحقق برنامه‌های حمایتی مؤسسه داشته‌اند.

هادی در پایان ضمن قدردانی از مردم نیک‌اندیش و خیران اسدآباد تأکید کرد: همدلی و مشارکت عمومی، پشتوانه‌ای محکم برای ادامه فعالیت‌های خیرخواهانه مؤسسه است و امیدواریم این مسیر با همراهی مردم همچنان ادامه یابد.

انتهای پیام