صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۱۷۲۶۳
تاریخ انتشار : ۲۵ آبان ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۶
واکنش رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت به برخی شایعات

رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت اعلام کرد: آنچه که در مورد استعفای برخی از اعضای دولت از شخص رئیس جمهور تا معاون اول و وزرا و... مطرح می‌شود، به هیچ عنوان صحت ندارد و تمامی اعضای دولت با تمام توان درحال تلاش برای حل مشکلات هستند.

به گزارش ایکنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، الیاس حضرتی، رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت، اظهار کرد: شایعه استعفای اعضای دولت از آن دست موضوعاتی است که بارها در فضای مجازی منتشر شده است. این شایعات چندین‌بار در مورد رئیس‌جمهور و اخیراً نیز درمورد محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور مطرح شده و در گذشته نیز درباره برخی از وزرا، معاونان رئیس‌جمهور و رئیس کل بانک مرکزی نیز چنین اخباری منتشر شده که هیچکدام از این موارد صحت ندارد.

حضرتی با بیان اینکه هیچ برنامه استعفایی در دولت مطرح نیست، گفت: تمام اعضای دولت محکم، هماهنگ و یکدست در تلاش شبانه‌روزی برای حل مشکلات کشور هستند و قطعا نیز این مشکلات حل خواهد شد. کمااینکه بسیاری از این مشکلات نیز در حال حل شدن است.

رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت با اشاره به کلان‌پروژه‌های دولت، اظهارکرد:‌ عدالت آموزشی، رفع ناترازی، نظام ارجاع، افزایش اختیارات استانداران به ویژه در استان‌های مرزی، محله‌محوری و ... همه جزو اقداماتی است که ازسوی دولت و با همکاری و همراهی تمامی اعضای دولت درحال انجام است.

وی در پایان بار دیگر تأکید کرد: رئیس جمهور، معاون اول رئیس جمهور، وزرا، معاونین رئیس‌جمهور و... همگی درحال تلاش برای حل مشکلات هستند و چنین شایعاتی در اراده آنان برای حل مشکلات کشور اثرگذار نیست.

انتهای پیام