صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۱۷۴۴۸
تاریخ انتشار : ۲۶ آبان ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۳
با وجین 12 هزار جلد کتاب در خراسان‌شمالی انجام شد؛

سرپرست اداره کل کتابخانه‌های عمومی خراسان شمالی گفت: از هفته کتاب و کتابخوانی سال گذشته تاکنون با وجین بیش از 12 هزار جلد کتاب، کتابخانه‌های استان خانه تکانی کرده و نفس تازه‌ای کشیدند.

علی‌اکبر طهماسبی، سرپرست اداره‌کل کتابخانه‌های خراسان‌شمالی در گفت‌وگو با ایکنا از خراسان‌شمالی اظهار کرد: از هفته کتاب و کتابخوانی سال گذشته تاکنون ۱۲ هزار و ۵۶۱ جلد کتاب در کتابخانه‌های این استان وجین شد و به نوعی خانه تکانی اساسی در منابع کتابخانه های عمومی استان ایجاد شد و این مراکز نفس تازه‌ای کشیدند.

وی با اشاره به اینکه تعدادی از کتاب‌های موجود در کتابخانه‌ها فرسوده و دیگر قابل استفاده نبوده و یا اینکه تعدادی از کتاب‌ها نیز مخاطب خود را از دست داده بودند، گفت: این کتاب‌ها در کتابخانه‌های استان شناسایی و خارج شدند و به جای آن‌ها کتاب‌های به روزی که از مخاطب بالایی نیز برخوردار هستند، وارد کتابخانه‌ها خواهند شد.

وی با بیان اینکه منابع ثبت شده در کتابخانه‌های استان یک میلیون و ۷۰ هزار نسخه است، گفت: استان دارای ۶۶ باب کتابخانه بوده که ۳۳ باب شهری و ۳۲ مورد روستایی و یک باب نیز سیار هستند

طهماسبی با دعوت از همگان برای مطالعه بیشتر، گفت: کتابخوانی نه تنها یک فعالیت شخصی، بلکه مسوولیتی اجتماعی است، هر کدام از ما که کتابی را به دست می‌گیریم و می‌خوانیم، نه تنها خود را غنی‌تر می‌کنیم، بلکه به غنای فرهنگی جامعه‌مان نیز کمک می‌کنیم، کتاب، گنجینه‌ای است که با هر بار مطالعه، دری تازه به روی ما می‌گشاید.

وی با اشاره به اهمیت کتاب به‌عنوان یکی از ارزشمندترین میراث‌های انسانی، بیان کرد: هفته کتاب و کتابخوانی، فرصتی است تا به یاد آوریم که کتاب نه تنها ابزاری برای کسب دانش، بلکه پلی میان نسل‌ها، فرهنگ‌ها و اندیشه‌های مختلف است، کتاب با هر صفحه‌ای که ورق می‌زنیم، در واقع دروازه‌ای به جهانی نو باز می‌کند، جهانی که پر از تجربه‌ها، افکار و دانسته‌های گوناگون است.

انتهای پیام