صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۱۷۵۱۰
تاریخ انتشار : ۲۶ آبان ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۱
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم مطرح کرد

علی ابرازه با رد شایعات مربوط به شیوع یک «ویروس جدید»، در قم بیان کرد: مورد غیرمعمول یا ویروس جدیدی در قم مشاهده نشده و آنچه این روز‌ها باعث افزایش مراجعات شده، همان ویروس‌های فصلی و رایج دستگاه تنفسی است که هر سال در این فصل با آن مواجه هستیم.

به گزارش ایکنا از قم، به نقل از روابط عمومی علوم نزشکی قم، علی ابرازه، رییس دانشگاه علوم پزشکی قم، با رد شایعات مربوط به شیوع یک «ویروس جدید»، در قم بیان کرد: مورد غیرمعمول یا ویروس جدیدی در قم مشاهده نشده و آنچه این روز‌ها باعث افزایش مراجعات شده، همان ویروس‌های فصلی و رایج دستگاه تنفسی است که هر سال در این فصل با آن مواجه هستیم.

وی با اشاره به تعطیلی دو روزه مدارس در قم، افزود: این اقدام فقط برای کنترل سرماخوردگی فصلی صورت گرفته است، نوسانات دمایی و تغییرات آب‌وهوایی، زمینه‌ساز افزایش ابتلا به بیماری‌های تنفسی می‌شود؛ افزایش موارد سرماخوردگی، آنفلوانزا و سایر ویروس‌های فصلی طبیعی است و جای نگرانی درباره ویروس ناشناخته وجود ندارد.

ابرازه ضمن تأکید بر نقش مردم در کنترل این بیماری‌ها گفت: رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، شست‌وشوی مداوم دست‌ها، پرهیز از حضور در تجمعات غیرضروری و استفاده از ماسک در مواقع ازدحام، ساده‌ترین، اما مؤثرترین راه‌ها برای پیشگیری از ابتلاست.

رییس دانشگاه علوم پزشکی قم در پایان یادآور شد: با رعایت نکات بهداشتی و مراقبت‌های فردی، می‌توانیم این دوره از بیماری‌های فصلی را بدون مشکل خاصی پشت سر بگذاریم.

انتهای پیام