صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۱۷۵۶۴
تاریخ انتشار : ۲۶ آبان ۱۴۰۴ - ۲۳:۱۴
یونسی رستمی:

استاندار مازندران با اشاره به رویکرد دولت در حمایت از جوانی جمعیت، اعلام کرد: سیاست ما در مازندران، فراهم کردن زیرساخت‌های پایدار برای خانواده‌هاست و واگذاری زمین به خانواده‌های مشمول قانون جوانی جمعیت، یکی از اقدامات مهمی است که با جدیت دنبال می‌شود. ‎

به گزارش ایکنا از مازندران به نقل از روابط عمومی پایگاه اطلاع رسانی استانداری مازندران، مهدی یونسی رستمی، استاندار مازندران با بیان اینکه اجرای این قانون از نخستین روز‌های فعالیت دولت مردمی در دستور کار استان قرار گرفته است، گفت: بر اساس قانون، خانواده‌هایی که فرزند سوم به بعد آنان پس از ۲۴ مهر ۱۴۰۰ متولد شده باشد و همچنین خانواده‌های دارای چهار فرزند زیر ۲۰ سال، در صورت احراز شرایط، صاحب زمین مسکونی می‌شوند. این حمایت‌ها بخشی از سیاست کلی دولت برای تقویت بنیان خانواده و ایجاد امنیت روانی و اقتصادی برای نسل‌های جدید است.

وی با اشاره به روند ثبت‌نام در مازندران، افزود: تا امروز ۵ هزار و ۸۶۷ نفر در سامانه طرح جوانی جمعیت ثبت‌نام کرده‌اند و ۲ هزار و ۷۵۴ نفر تأیید نهایی شده‌اند. از میان خانواده‌های جانمایی‌شده، تنها در دو ماه اخیر ۲۱۶ قطعه زمین تحویل شده و ۳۰۷ خانوار نیز به‌زودی اسناد خود را دریافت می‌کنند. مجموع اراضی تحویلی تاکنون به حدود ۴ هکتار رسیده است.

استاندار مازندران از انجام عملیات تأمین و تحویل زمین در چند شهرستان استان خبر داد و گفت: از ابتدای مهرماه، در پنج شهرستان استان، کلاردشت، بابل، سوادکوه شمالی، بابلسر و آمل زمین‌های مسکونی تحویل شده و شهر ساری نیز با بیشترین تعداد، در صدر قرار دارد. مجموعاً ۲۸۰ خانواده طی این دوره زمین خود را تحویل گرفته‌اند؛ ۹ خانوار در کلاردشت، ۳۵ خانوار در بابل، ۲۳ خانوار در سوادکوه شمالی، ۱۶ خانوار در بابلسر، ۵۵ خانوار در آمل و ۱۴۲ خانوار در ساری.

استاندار مازندران با اشاره به محدودیت اراضی قابل واگذاری، گفت: مازندران به‌دلیل شرایط طبیعی و اقلیمی، محدودیت جدی در اراضی قابل توسعه دارد. با این حال، با همکاری دستگاه‌های اجرایی و همراهی مردم، در حال آزادسازی ظرفیت‌های جدید، بازنگری در پهنه‌ها و استفاده از اراضی مناسب در قالب طرح‌های هادی و شهری هستیم.

وی تأکید کرد: جوانی جمعیت برای ما یک شعار نیست؛ یک برنامه راهبردی است. هدف ما این است که هیچ خانواده واجد شرایط بدون حمایت باقی نماند. در کنار واگذاری زمین، توسعه خدمات رفاهی، تسهیل صدور پروانه، پشتیبانی از ساخت‌وساز و فراهم‌کردن تسهیلات بانکی نیز در دستور کار قرار گرفته است.

استاندار مازندران در پایان گفت: با هم‌افزایی همه بخش‌ها، روند واگذاری زمین با سرعت بیشتری ادامه خواهد یافت. تلاش ما این است که خانواده‌ها با آرامش کامل مسیر رشد و توسعه خود را دنبال کنند.

انتهای پیام