صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۱۷۸۳۲
تاریخ انتشار : ۲۸ آبان ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۵

مدیر ستاد اقامه نماز کهگیلویه‌وبویراحمد از برگزاری اجلاسیه استانی نماز در این استان خبر داد و گفت: به منظور برگزاری باشکوه این اجلاسیه در هفته‌های آینده، هماهنگی‌های لازم صورت خواهد گرفت.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی ستاد اقامه نماز کهگیلویه‌وبویراحمد، حجت‌الاسلام رضا قاسمی، مدیر ستاد اقامه نماز کهگیلویه‌وبویراحمد روز گذشته، 27 آبان‌ماه در دومین نشست ستاد اقامه نماز استان، اظهار کرد: برگزاری نماز جماعت در مدارس یکی از دستور کارهای این نشست بوده که می‌طلبد دستگاه‌های اجرایی طبق بخشنامه همکاری لازم را با آموزش و پرورش به‌ویژه در زمینه دعوت به نماز در دستور کار داشته باشند.

وی موضوع دوم این نشست را برگزاری اجلاسیه استانی نماز دانست و افزود: امسال اجلاس سراسری نماز در استان گیلان و شهر رشت با حضور مسئولان کشوری و لشکری به‌صورت باشکوه برگزار شد.

مدیر ستاد اقامه نماز کهگیلویه‌وبویراحمد با بیان اینکه در این اجلاس سراسری مقام معظم رهبری پیام مهم و اساسی به اجلاس نماز دادند، اضافه کرد: برگزاری اجلاس سراسری نماز یکی از پر برکت‌ترین روزهاست که به عنوان یک برکت الهی محسوب می‌شود.

حجت‌الاسلام قاسمی ادامه داد: مقام معظم رهبری همچنین ترویج فرهنگ نماز را در حکومت اسلامی و جمهوری اسلامی ایران از بهترین کارها و فضائلی دانستند که برگزار می‌شود.

وی از ضرورت برگزاری اجلاسیه استانی نماز در کهگیلویه‌وبویراحمد سخن به میان آورد و یادآور شد: به منظور برگزاری باشکوه این اجلاسیه در هفته‌های آینده، هماهنگی‌های لازم صورت خواهد گرفت.

مدیر ستاد اقامه نماز کهگیلویه‌وبویراحمد از باشکوه برگزار شدن اجلاس استانی نماز در سال گذشته که مورد تمجید مسئولان کشوری ستاد اقامه نماز قرار گرفت یاد کرد و افزود: در راستای برگزاری این اجلاسیه، ارزیابی‌هایی لازم از دستگاه‌های اجرایی صورت می‌گیرد و از دستگاه‌های برتر که ثمره فعالیت‌های ارزشمند خود را در سامانه «سجاده» بارگذاری کرده‌اند، تجلیل به عمل خواهد آمد.

حجت‌الاسلام قاسمی «اقامه نماز، مادران، فرزندان و فناوری‌های نوین و راهبردی» را شعار امسال سی و دومین اجلاس سراسری نماز دانست و بیان کرد: مادران نقش مهم و اساسی در تربیت فرزندان و همچنین ترویج مسائل دینی دارند.

وی همچنین نقش مادران در زمینه انتقال مسائل ارزشی و دینی به ویژه شیوه‌های نماز را یادآور شد و اظهار کرد: این نقش اساسی بوده و هیچ انسانی بدون از نماز به مقام معنوی و علمی دست پیدا نکرد مگر اینکه در دامن یک مادر بسیار عفیف، ارزشی، انقلابی و مذهبی رشد پیدا کرده باشد.

مدیر ستاد اقامه نماز کهگیلویه‌وبویراحمد تصریح کرد: در گذشته مسائل دینی به‌صورت سنتی در قالب منبر، سخنرانی و مجالس خانگی انتقال پیدا می‌کرد، اما امروز به دلیل استفاده از ابزارهای نوین و فضای مجازی، می‌توان از این ابزارها در راستای ترویج فرهنگ نماز در جامعه اقدام کرد.

یادآور می‌شود، در این نشست برخی از شرکت‌کنندگان نظرات، پیشنهادات و همچنین گزارشی از فعالیت‌های انجام شده در حوزه کاری خود در زمینه ترویج فرهنگ نماز را ارائه دادند.

انتهای پیام