وی بیان کرد: سخن گفتن ملائکه با مریم نشاندهنده مقام «محدَّثه» بودن اوست و این موضوع در روایات اهلبیت(ع) درباره حضرت زهرا(س) نیز آمده است.
رفیعی با اشاره به روایت صحیح از امام صادق(ع) تأکید کرد: حضرت زهرا(س) نیز محدّثه بوده و فرشتگان پس از رحلت پیامبر(ص) با ایشان سخن میگفتند و اخبار غیبی را منتقل میکردند.
وی افزود: بررسی این آیات نشان میدهد که طهارت حضرت مریم، همانند اهلبیت(ع)، پاکی از هر رجس و گناه است.
وی با اشاره به سه فرمان الهی خطاب به مریم یعنی «قنوت»، «سجده» و «رکوع با رکوعکنندگان» بیان کرد: این دستورات نشانه تأکید قرآن بر عبادت و نماز جماعت است.
رفیعی با ذکر نمونههایی از قرآن گفت: بخشی از این آیات حاوی اخبار غیبی است که تنها از طریق وحی به پیامبر اسلام(ص) منتقل شدهاند.
وی بیان کرد: آیات مربوط به کفالت مریم، پشتوانه فقهی «قاعده قرعه» در موارد مشکل و اختلافی است؛ بخش مهمی از تاریخ پیامبران در قرآن، مانند سرگذشت حضرت یوسف(ع) و نوح(ع)، از مصادیق اخبار غیبی است.
انتهای پیام