صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۱۸۱۷۴
تاریخ انتشار : ۲۹ آبان ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۷
نماینده بوئین‌زهرا و آوج:

نماینده مردم بوئین‌زهرا و آوج در مجلس شورای اسلامی گفت: پیشنهاد می‌کنیم پساب قزوین، شهرهای صنعتی البرز و لیا به دشت قزوین منتقل شود تا این دشت احیا شود؛ امری که رهبر معظم انقلاب نیز در سال ۸۳ بر آن تأکید داشتند.

به گزارش ایکنا از قزوین، روح‌الله عباسپور، نماینده مردم بوئین‌زهرا و آوج امروز پنجشنبه ۲۹ آبان در نشست با رئیس‌جمهور و فعالان اقتصادی استان قزوین، به بیان مطالبات کلیدی در حوزه‌های زیرساختی، منابع آب و صنعت پرداخت و خواستار صدور دستور اجرای پروژه راه‌آهن «آستارا- انزلی- رشت- قزوین- قم» شد.

وی ادامه داد: حق‌آبه استان قزوین از سد طالقان ۲۶۰ میلیون مترمکعب است که اعطای آن محقق نشده است؛ همان‌طور که تأمین آب شرب تهران در اولویت قرار دارد و در صورت قطع حق‌آبه قزوین، باید راهکار اساسی برای مردم این استان اندیشیده شود.

نماینده مردم بوئین‌زهرا و آوج در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: پیشنهاد می‌کنیم پساب قزوین، شهرهای صنعتی البرز و لیا به دشت قزوین منتقل شود تا این دشت احیا شود؛ امری که رهبر معظم انقلاب نیز در سال ۸۳ بر آن تأکید داشتند.

وی با اشاره به قیمت ارز در کشور، خاطرنشان کرد: تک‌نرخی شدن ارز عاملی برای افزایش منابع ارزی در اختیار دولت و حمایت از فعالان اقتصادی است.

این مسئول گفت: رشد صنعت در برنامه هفتم توسعه هشت درصد پیش‌بینی شده، اما در یک سال اخیر، رشد صنعت منفی سه درصد بوده که مستقیماً به دلیل ناترازی انرژی است. این ناترازی باعث کاهش سرمایه و فعالیت شرکت‌ها شده است.

وی در پایان تصریح کرد: ۶۰ درصد رکود صنایع کوچک به دلیل مشکل گردش مالی است، برای همین توجه جدی دولت و بانک مرکزی به این واحدها ضروری است.

انتهای پیام