صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۱۸۱۹۰
تاریخ انتشار : ۲۹ آبان ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۴
حجت‌الاسلام والمسلمین شهابی؛

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان کرمان گفت: از سال قبل، شورای گسترش فعالیت‌های قرآنی در استان کرمان فعال شده و اولین جلسه‌ آن در اوایل سال جاری برگزار شد و طی هفته‌های آینده نیز دومین جلسه آن به ریاست حجت‌الاسلام والمسلمین حسن علیدادی سلیمانی نماینده ولی فقیه در استان کرمان برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار ایکنا از کرمان، حجت الاسلام والمسلمین شهابی مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کرمان امروز ۲۹ آبان‌ماه ‌در نشست خبری با تسلیت ایام شهادت حضرت زهرا (س) گفت: نقش سازمان تبلیغات اسلامی در مناسبات مذهبی، بسیار مهم و پر رنگ است. برگزاری همه مناسبت‌ها از سوی سازمان تبلیغات اسلامی در استان پیوست زندگی با آیه‌‌ها دارد و درگیر جنگ افکار عمومی هستیم و طبق فرمایش حضرت آقا مبنی بر جهاد تبیین ما نیز در همین راستا تلاش و اقدامات لازمی را داریم.

وی با اشاره به موضوع مقاومت وحدت آفرینی در جامعه، گفت: دشمن به دنبال فروپاشی انسجام عمومی است چرا که ملت در جنگ ۱۲ روزه تاب‌آوری و اتحاد و همبستگی را به منصه ظهور گذاشتند.مقاومت زمانی جواب می‌دهد که تا انتها و تا آخر همراهی شود. این خط محتوایی با این دقت دنبال شده است. مداح نیز به نوعی در شعر و مداحی خود مبلغ و محور است. حتی با مدیران هیات مذهبی جلساتی برای فضاسازی داشته‌ایم.

وی با اشاره به شعار ایام فاطمیه با عنوان رمز پیروزی ما یا زهراست، اظهار کرد: ما جلسات متعددی با شهرداری‌ها درباره تأکید بر فضاسازی شهری، تبلیغات محیطی و سیاه‌پوش شدن شهر داشتیم و در سطح شهرستان‌ها نیز این کار را با جدیت دنبال کردیم.

حجت الاسلام والمسلمین شهابی با بیان اینکه عهدی را با دوستانمان بستیم که فاطمیه را هم مانند ماه محرم مردمی کنیم، گفت: برگزاری اجتماع دختران فاطمیه از دیگر مسائل مدنظر ماست که این برنامه در روز یکشنبه در کرمان، در حسینیه ثارالله، با جمعیتی قابل توجه از ساعت ۸ صبح تا ۱۱ برگزار می‌شود.

مدیر اداره کل تبلیغات اسلامی استان کرمان تصریح کرد: اجتماعات عزاداران فاطمی است که در روز شهادت حضرت زهرا (س) در سراسر استان برگزار خواهد شد. در برخی شهرستان‌ها، از جمله کرمان، این مراسم با تشییع شهدای گمنام همراه است که امسال این مراسم و اجتماع در میدان قلعه و روبه‌روی تکیه قلعه برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اینکه در این ایام ۳۶۰ تا مبلغ و مبلغه به مناطق مختلف اعزام کرده‌ایم، اظهار کرد: پرده‌خوانی فاطمی از دیگر اقدامات مدنظر است و در سطح استان تقریباً ۲۵۰ ایستگاه صلواتی و موکب فعال است و شاید آمار بیش‌تر از این باشد؛ این آماری است که ثبت کرده‌اند.

مدیر اداره کل تبلیغات اسلامی استان کرمان افزود: از سال قبل، شورای گسترش فعالیت‌های قرآنی در استان کرمان فعال شده و اولین جلسه‌ آن در اوایل سال جاری برگزار شد و طی هفته‌های آینده نیز دومین جلسه آن به ریاست حجت‌الاسلام والمسلمین حسن علیدادی سلیمانی نماینده ولی فقیه در استان کرمان برگزار می‌شود کما اینکه تاکنون در ۱۴ شهرستان این شورا برگزار شده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین شهابی اظهار کرد: در اولین شورای گسترش فعالیت‌های قرآنی مصوبات آن، بیشتر به ساختار‌سازی جلسه پرداخته شد و قرار بر این شد که با ارسال ابلاغیه به مسئولان ذیربط تاکید بر برگزاری شورای گسترش فعالیت‌های قرآنی در شهرستان‌ها شود و یکی دیگر از مصوبات درخصوص افتتاح دبیر خانه شورای گسترش فعالیت‌های قرآنی در سازمان تبلیغات اسلامی بوده است.

انتهای پیام