صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۱۸۴۶۴
تاریخ انتشار : ۰۱ آذر ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۶

پنجاه و یکمین نشست مجمع قرآنیان اسلامشهر همزمان با هفته بسیج با حضور جمعی از اساتید و قاریان کشور، شب گذشته جمعه ۳۰ آبان‌ماه برگزار شد.

به گزارش ایکنا، پنجاه و یکمین مجمع قرآنیان اسلامشهر، با نام «منادی»، به مناسبت ایام فاطمیه، جمعه ۳۰ آبان‌ماه در مسجد حضرت صاحب الزمان(عج) خیابان باغ‌نرده (سلمان فارسی) برگزار شد.

در این محفل قرآنی ابتدا قاریان نوجوان محمدطاها ستاری و محمدطاها افضلی به اجرای برنامه پرداختند. سپس مرتضی شکوری و همچنین محمد کاظمی نیز تلاوتی ماندگار از خود به یادگار گذاشتند.

ضمن اینکه حجت‌الاسلام والمسلمین محمدباقر برقراری، امام‌جمعه شهرستان اسلامشهر نیز در رابطه با ایام فاطمیه و انس با قرآن سخنانی ایراد کردند، همچنین اجرای این برنامه برعهده محمد عبادی، حافظ کل قرآن بود.

علی حسن‌پور از شهرستان بندر گز به عنوان استاد خوشنویسی این محفل، به اجرای برنامه خوشنویسی آیات کلام الله مجید پرداخت و در پایان این محفل، آثار حسن‌پور به قید قرعه، به حضار اهدا شد.

عکس دسته‌جمعی همه حاضران در این محفل، قاب پایانی محفل منادی پنجاه و یکم بود.

انتهای پیام